Ear-Gasmic „COMING ON STRONG Edition“ prináša holandskú legendu SIGNUM.

Už. budúcu sobotu 30. 05. 2015 na vás čaká druhá veľká tohtoročná edícia obľúbenej trancovej klubovky Ear-Gasmic v bratislavskom klube UHU.

Podtitul akcie nesúci názov „COMING ON STRONG Edition“ bol inšpirovaný rovnako nazvaným trackom, ktorý odznel aj v rámci soundtracku legendárneho filmu Kevin and Perry Go Large (u nás známy pod názvom Klub sráču).

https://youtu.be/TLq8LzC0KMk

Tento track samozrejme pochádza z produkcie holandskej legendy SIGNUM. Práve SIGNUM vystúpi po prvýkrát na Slovensku ako headliner blížiacej sa párty Ear-Gasmic, takže sa pripravte na poriadny žúr!

Akcia prinesie opäť dva stage, takže počas celej noci očakávajte pestrý prierez viacerých hudobných žánrov. Ron Hagen alias SIGNUM je už na scéne viac ako 15 rokov a počas uplynulých rokov si zahral na väčšine najznámejších a najprestížnejších eventov a jeho produkciu podporuje celá trancová elita vrátane samotného Armin Van Buurena. Môžete sa tak tešiť na jeho rôzne remixy ako i vlastné hity ako Addicted, Timelord, Beyond This Earth, What Ya Gor 4 Me, Healesville Sanctuary, Push Through, Syndicate, Harmonic a pochopiteľne Coming On Strong + mnohé ďalšie.

Na hlavnom stagi opäť nebudú chýbať na mieru vyrobené intrá štartujúce DJov, vizualizácie, sound & light show, dekorácie a taktiež špeciálny classics set (Ear-GasmiX), ktorého sa po prvýkrát spoločne zhostia COLE & PACE TO P. M.

Rezident párty Ear-Gasmic – Juraj Glonec alias UNBEAT pre túto edíciu prichystal exkluzívne oficiálnu Ear-Gasmic hymnu nazvanú „AFTER ALL“, ktorá definuje nie len jeho energický štýl produkcie, ale i hrania. Jeho úlohou bude ako zvyčajne, vyžmýkať z ľudí všetku zostatkovú energiu.

Support SIGNUMovi ďalej doplní Andre Pastor, ktorý sa tentokrát zhostí warm-up setu. Následovať bude rezident a spoluorganizátor párty Ear-Gasmic, DJ JoshJoy, pre ktorého táto akcia bude zároveň rozlúčkovou pred jeho definitívnym odchodom zo Slovenska a presťahovaním sa do Austrálie, preto si jeho veľmi špeciálny goodbye set určite nenechajte ujsť. Na hlavnom stagi nebude chýbať zastúpené aj nežné pohlavie, obľúbená Kristy Jay, ktorá si pre návštevníkov nachystá opäť poriadnu porciu energie. Na druhom bar stagi si svoju premiéru užije Deyer v rámci svojho warm-up setu. Rovnako si na Ear-Gasmicu svoju premiéru zažije aj Miss Rodez, ktorý je verejnosti známy prevažne prostredníctvom techna. Tentokrát si však pre clubberov prichystal aj trošku inú hudobnú zmesku, takže sa nechajte prekvapiť. Zvyšok bar stagu doplnia už obľúbené a ostrielané domáce mená ako Jaccob, Zolike, Wireez, JoshJoy a Cole. O poriadnu porciu zábavy tak rozhodne núdza nebude.

Vstupné vo výške 12 € si budete môcť zakúpiť v deň akcie priamo na bráne do priestorov klubu. Preto ak plánujete prísť, môžete sa pridať už teraz do našej udalosti na facebooku, kde aktuálne prebieha aj súťaž o 2 vstupy zdarma: https://www.facebook.com/events/673368872809413/

Záverečné informácie k akcii spolu s presným timetable DJov vám prinesieme v našej finálnej newske už budúci týždeň. DESIRE TO TRANCE !

Ear-Gasmic: „COMING ON STRONG Edition“ – 30. 05. 2015
Miesto: klub UHU, Šafárikovo námestie 79/7, Bratislava
Start: 21:00 hod., End: 06:00
Line-up: Main stage: SIGNUM (NL), Unbeat, Kristy Jay, COLE b2b PACE TO P. M., JoshJoy, Andre Pastor – Bar stage: Deyer, Jaccob, COLE, JoshJoy, Wireez, Miss Rodez
Entry: 12 €
Event: https://www.facebook.com/events/673368872809413/
Web: www.egevents.sk, www.ear-gasmic.com, www.facebook.com/uhuclubbratislava
Ear-Gasmic fan page: https://www.facebook.com/eargasmic.official

Signum plagat web

Zdroj: Ivo Ninja