DVACET LET PO VYDÁNÍ TRICKA TECHNOLOGY VYRÁŽÍ KRAFTY KUTS & A.SKILLZ NA SPOLEČNÉ TURNÉ

Od vydání fenomenální desky Tricka Technology, kterou mají na svědomí Krafty Kuts a A.Skillz, uplynulo přesně dvacet let a tak se její autoři rozhodli vydat na společné turné plné breakbeatu, funku, hiphopu a elektra. 12. října se zastaví i v Praze a ve Futuru rozjedou tříhodinovou show, během které odehrají jeden společný a dva samostatné sety. Limitovaný počet vstupenek v první vlně je právě v prodeji.

Album Tricka Technology odstartovalo spolupráci, díky které se sešly hvězdy breakbeatové scény, vznikla muzika, která se stala soundtrackem nespočtu parties i klubových nocí a která se jen tak neoposlouchá. Dokazuje to i fakt, že je stále, i po dvaceti letech, velmi populární mezi fanoušky. Dokonce tak, že se na její počest Krafty Kuts a A.Skillz vydávají na společné celosvětové turné.

Naposledy si jejich sety mohli fanoušky užít letos v březnu v Lucerna Music Baru, kde se Krafty představil v rámci projektu King of the Beats. A.Skillz tehdy odehrál jen samostatný set. Ve Futuru v říjnu zahrají společně a navíc pak každý sám. Je na co se těšit, tak dorazte!

Futurum Music Bar & cnfrnc.cz uvádějí
A.Skillz & Krafty Kuts
Tricka Technology 20th Anniversary Tour
12. 10. 2023, doors 20:00
Futurum Music Bar, Praha
Vstupenky v prodeji ve dvou vlnách na webu Futura a na GoOut.cz:
1. vlna 490 Kč + poplatky
2. vlna 590 Kč + poplatky
https://futurum.musicbar.cz/program/a-skillz-krafty-kuts/
FB událost: https://www.facebook.com/events/277721191551355/
https://www.youtube.com/watch?v=HikdySt8FUo
https://futurum.musicbar.cz/
https://www.facebook.com/futurum

Zdroj: TS