Dubflex: Už si zažil tučnú dubstepovú terapiu? Brainpain je na ceste!

Poľský producent a dj z Wroclawi Brainpain, ťa presvedčí, že tučná dávka tvrdšieho, tanečného a temného dubstepu pôsobí blahodárne na telo aj dušu. Preto najsmeruj svoje kroky dňa štvrtého novembra do klubu jediného, klubu undergroundového, klubu stvoreného pre tento účel, do Subclubu.

Brainpain sa hudbe a produkcii venuje už 10 rokov a od roku 2008 jeho tracky uzreli svetlo sveta na labeloch ako Betamorph, BroTown, Austerity, Mindsaw, Dubsaw, Section 8, BF, Mindtrick, Accomodus, Ammunition, Sustained, Black Hoe, DarkBox, Execu7ion, Mutism, Stupid Fly, Foulplay, Mindocracy. Je spoluzakladateľom Dubsaw recordings a spolumajiteľ Incus recordings.

Brainpain

Sekundovať mu budú dvaja domáci chalani, ktorí pripravujú živé dubstepové vystúpenie kde Lil Herák beatboxom udáva dubstepové beaty, wooblery či basu a DeeS za klávesami za pomoci viacerých efektov dotvára atmosféry a melódie. Dubshoock pripravuje dávnu čerstvého tanečného dubstepu, bassu a drumstepu, RobX a Simon Ekhan nás prevedú temnejšou a masívnejšou stránkou dubstepu a filthstepu.

Dubstepovu nájdete na facebooku tu.

BRAINPAIN / Wroclaw, Poland
Lil Herak & DeeS LIVE
Dubshoock
Robx
Simon Ekhan

Dubflex

Zdroj: Dubflex
Publikoval: Redakcia GREGI.NET