Dubflex @ Trap.sk pripravili Smrtonosnú pascu 25teho apríla v Subclube!

V najlepšom atómovom kryte na Slovensku sa uskutoční prvá elektronická Smrtonosná Pasca, ktorá kombinuje hudobné žánre trap, dubstep, drumstep a drum and bass v réžii chalanov z TRAP.SK a DUBFLEXu.

Keďže je to prvá pasca v Subclube headlinenovať ju nebude nikto iný ako slovenská jednotka Komander Ground, ktorému sa posledné mesiace poriadne darí aj medzinárodne s trackom €scape The Trap či celým EP The Force €scape The Trap United EP. Druhým headlinerom je mladý talentovaný producent dubstepu a drumstepu, medzinárodne známy ako Winside.

Človek, ktorý fanúšikom dubstepu priviezol mená ako Borgore, Datsik, xKore, Zomboy, Abstrakt Sonance, Konec a mnohých ďalších je Fatsound. Jeho dubstepový projekt Dubshoock pribral na silne vďaka talentovanému beatboxerovi menom Lil Herak a o vokálnemu supportu Youcangetit delomuje kluby a floory ako naposledy v pražskom Chapeau Rouge a Crosse.

Tvrdé beaty servíruje mladý bratislavský talent Conceptor a záver akcie bude patriť top hard dnb, dubstep a hardcore človeku ROBX aka Approx

Zaznie produkcia z dielne Komander Grounda, Winside, Robxa, Conceptora či svetových mien ako Yellow Claw, Skism, Mayhem, Antiserum, Flux Pavilion, Noisia, ETC!ETC!, Major Lazer, Flosstradamus, Borgore, Datsik, Bratkilla, Mantis, Midnight Tyrannosaurus, Sadhu, TrollPhace, , Rekoil, JPhelpz, D-Jahsta, Caked Up, Borgore, Skrillex, Getter, Zomboy.

Facebook link https://www.facebook.com/events/278633115637602

Za mixom sa predstavia:
★ Komander Ground
★ Winside
★ Dubshoock
★ ROBX aka Approx
★ Conceptor

Vstup 4 eur

► Zapíš sa do Newslettera partywebu Nudance.sk a zaradíš sa do žrebovania o štyri VIP lístky do backstageu s občerstvením, tričká a voľné vstupy na párty.
► Potvrď účasť na párty, pozvi kamarátov, napíš nám že si tak urobil-a a získaj voľný vstup.
► Súťaže a viac akcií nájdeš na partywebe www.nudance.sk

Všetci ste srdečne vítaní. Tešíme sa na ďalší hudobný zážitok

25042014_web

Zdroj: Nudance