Smrtonosná pasca ako poriadny sobotný reštart v Subclube.

V atómovom kryte sa uskutoční druhá elektronická Pasca, ktorá kombinuje hudobné žánre trap, grime, hiphop, dubstep a drum and bass. Noc bude headlineovať Cueing, rakúsky producent, dj a turntablista s množstvom skúseností.

Druhým hosťom bude mladý talentovaný producent Amida z Trap Empire. Od Uprisingu chalani z Dubshoock spoločne nevystupovali preto nezmeškajte ich fresh dubstep&drumstep show s live beatboxom od Lil Heraka. Line up vyšperkuje slovenský talent Opaque. Vidíme sa v sobotu 18teho. Blauuu!

Za mixom
CUEING (AT)
AMIDA
DUBSHOOCK
OPAQUE
LIL HERAK

vstupné 4 eur, 18+
Facebook udalosť https://www.facebook.com/events/1490783424508962

AMIDA
Trap & Twerk
https://facebook.com/pureamis
Instagram: @aaaamida

amida

producent a DJ pochádzajúci z Belgicka, narodený je vo Veľkej Británii, a akoby výhrou býva na Slovensku. Spolu s Komanderom založili projekt zameraný na európsku Trap & Bass hudbu zvaný Trap Empire. Produkuje trapové beaty, EDM trap, chill trap, chillwave, vaporwave a mnoho iných hipsterských štýlov elektronickej hudby. Zahrá trapový set, na ktorý sa tešia ušné bubienky každého fanúšika Bass hudby. Od amerického Trapu až po hybridné kombinácie s najrôznejšími žánrami z inej planety, toto Vám prinesie Ami.

OPAQUE
https://www.facebook.com/Opaque.Epic.Bass

150471_542140689141858_1569130254_n

Mladý šikovný novoveský DJ, vlastným menom Oliver Wallach, ktorý funguje pod značkou Epic Bass. Organizuje aj party v Spišskej Novej Vsi s rovnomenným názvom. Od nového roka už aj pod dobre známou Nudance crew a takisto Livepositive. Žánrovo sa neškatuľkuje. Z vinylových platní prechádza od liquidfunku, cez jemnejší deep až po tvrdý miestami priam temný deep. Okrem toho, ak hrá digital, môžte spod jeho rúk takisto počuť drum and bass miešaný s trapom a dubstepom. Na scéne sa nachádza od apríla 2011, keď dostal možnosť od Majkla Kelsa, si po prvý krát zahrať na party Svezarm Calling vol.12 v Spišskom Podhradí. Odvtedy mal možnosť zahrať si už na vyše 100 parties a festivaloch na mnohých miestach po celom slovensku ako aj v Čechách. Jeho život silno závisí na anti-komerčných terapiách, čím sú pre neho práve undergroundové party.

https://hearthis.at/ht9wbzcp/dubtrap-mix-vol1/

18102014

Zdroj: Nudance