Dubflex: Sedem otázok pre terapeuta z Poľska!

V piatok po polnoci vystúpi v Subclube dubstepový terapeut z Wroclawy zvaný Brainpain. Všetko nasvedčuje tomu, že piatková párty bude jedna z najsilnejších dubstepoviek aké Subclub zažil. Veľmi sa na to tešíme ☺. Výživné info o tomto skúsenom producentovi a djov sa dočítate v nasledujúcich riadkoch.

1. Ako by si predstavil svoju hudbu mimozemšťanom, ktorí práve pristáli na Zemi?
Brainpain je neľútostný tyran zvuku, zviera používajúce ťažkú delostreleckú výzbroj. Ak sa idete zblázniť zo zvukov duniacich bubnov a bassov, zostanete nažive …


2. Čo je, podľa tvojho názoru, to najlepšie čo si vyprodukoval, a prečo?
Pre mňa to bude stále to posledné, čo som vytvoril. Môj sound sa stále vyvíja, štýly sa menia. Takže momentálne (na ďalší deň-dva :)) myslím, že najlepšia vec je Rapture.


3. Aké vybavenie aktuálne používaš v štúdiu, a aké pre live vystúpenia?
My studio setup is:
– monster PC
– Ableton 8
– Reason 4
– Audition 3
– loads of Vsts
– NI Audio Kontrol 1
– Beyerdynamic DT 880 Pro headphones
– Edirol PCR-50
– Akai MPD 26
live setup is:
– Brainpain laptop
– Ableton 8
– Akai MPD 26
– NI Audio Kontrol 1


4. Aká najhoršia vec sa ti stala počas tvojho vystúpenia?
Nejaký opitý týpek vylial svoj drink na môj laptop a midi controller desať minút pred tým, ako som mal začať svoj set. V podstate som mal šťastie, lebo technike sa nič nestalo..a chalan mal tiež šťastie, lebo som mu prij…. iba raz kým ho ochranka vyhodila z klubu.

5. Preferuješ skôr produkciu vlastných originálnych trackov alebo remixy?
Naozaj ma baví robiť remixy iných producentov, ale stále mám potrebu niečo tvoriť. Preto je pre mňa produkovanie vlastných trackov dôležitejšie.

6. Aké máš plány do budúcnosti?
Určite viac releasov. Skončil som spoluprácu s Balkansky, Loop Stepwalkerom, veľa mojich nových vecí čaká na vydanie. No a viac akcií v zahraničí. Je čas na Brainpainizáciu tejto planéty!

7. Chcel by si sa ešte o niečo podeliť s Dirty Rave Shit-Crowd?
Chcel by som sa poďakovať všetkým, čo ma podporovali v práci počas týchto rokov. Pre nich a pre všetkých ľudí (alebo mimozemšťanov akéhokoľvek druhu), ktorí ma doteraz nepoznali : MAY THE BASS BE WITH YOU !
Soundcloud dubstep promo mix https://soundcloud.com/brainpain/brainpain-dubstep-promo-mix BRAINPAIN Dubstep Promo Mix by BRAINPAIN

Brainpain

1. How would you introduce your music to Extraterrestrials, who had just landed on the earth?
Brainpain is a merciless sound oppressor, a creature using heavy bass artillery. If you are into banging drums and mad bass you will stay alife…

2. What’s in your opinion your best own production and why?
It will always be one of my latest productions, my sound is evolving all the time, i change styles. So for now (that is for next day or two ;] ) i think my best tune is Rapture.

3. What is your actual studio setup and what is your live setup?
My studio setup is:
– monster PC
– Ableton 8
– Reason 4
– Audition 3
– loads of Vsts
– NI Audio Kontrol 1
– Beyerdynamic DT 880 Pro headphones
– Edirol PCR-50
– Akai MPD 26
My live setup is:
– Brainpain laptop
– Ableton 8
– Akai MPD 26
– NI Audio Kontrol 1


4. What’s the worst thing that happened to you during a gig?
Some drunk guy spoiled his drink on my laptop and midi controller 10 minutes before my set… i was lucky coz nothing was wrong with all the gear… and drunk guy was lucky too, coz i only slapped him once before security throwed him out of the club


5. Do you prefer producing original tracks or remixing and why?
I really like to remix tunes made by other producers but i’m in constant need of creating. Producing my own tracks is more important to me.


6. What are your projects/plans for the future?
More releases, that’s for sure. I have finished some collabs with Balkansky, Loop Stepwalker, many of my new tunes are waiting to be released. And more gigs outside my country. Time to start the Brainpainization of this planet !

7. Anything else you want to share with the Dirty Rave Shit-Crowd?
I would like to thank all those who support my work trough all these years. For them and for people (or Extraterrestrials of any kind) who did not know me before: MAY THE BASS BE WITH YOU !

Dubflex

Zdroj: Dubflex
Publikoval: Redakcia GREGI.NET