Drumshock: Headlineri!

Sobotný večer bude patriť tvrdým, temným a neuro beatom, ktoré prinesie párty Drumshock v Subclube. Do Bratislavy pricestuje poľská Killa Beatz Crew, ktorá funguje a organizuje viacero úspešných akcií v meste Wroclaw.

Za gramcami sa predstaví výborný techstep a darkstep dj Krzyku, príjemná slečna djane Suicide One roztočí neurofunkovú smršť a MC Antone ich bude masívne doprevádzať. Domáci tvrdý temný drum & bass a dubstep reprezentujú Sicktek, Fatsound a Robx.

Časový line up
22.00-00.00 Fatsound aka Dubshoock
00.00-01.30 Suicide One
01.30-03.00 Krzyku
03.00-05.00 Sicktek & Robx

KRZYKU

DJ, beatboxer a promotér, spoluzakladateľ skupiny The Quiet Killers. Po prvýkrát sa stretol s beatboxom v roku 2004 a vďaka tomu sa stal závislým na dnb. Od apríla 2009 spolupracuje s Inqubator Club, organizuje párty po celom Poľsku, ale najzaujímavejšie a najvýznamnejšie sú eventy nazvané Dygresja w Szaroœci. Cieľom týchto akcií, aj podľa názvu, je odraziť sa od nudnej reality a dať si meeting s klasickými nástrojmi. Takisto Krzyku organizuje aj eventy Open Deck, Beatbox Jam a Scratch Sessions. Od roku 2010 je členom Killa Beatz Crew, ktorá zoskupuje promotérov, DJ-ov a producentov z celého Poľska.

KRZYKU

Okrem toho spolupracoval aj s nemeckým labelom. Táto spolupráca vyústila do cyklu akcií nazvaných Subsistens Night. V jeho energických a dynamických setoch sa mieša neurofunk s techstepom a darksidom. Do setov zapája beatbox a skreče. Zahral si s menami ako Machine Code, Current Value, COOH, Dean Rodell, The Sect, Beardyman, Trasher, Switch Technique, Bad Company, Forbidden Society, Dub Elements, C.Phone/No Money, O.S.T.R., Drumsound, Simon Bassline Smith, Cyantific, Reso, Allied, B-Complex, Xilent, Dry-Rot, Jabba Finasky, Yabol, Brainpain, Tom Encore atď.

SUICIDE ONE

Suicide One je Dj-ka z mesta Wroclaw, z Poľska, v ktorej živote je vášeň na prvom mieste. Najskôr ju uchvátila hip-hopová kultúra, špeciálne jeden z jej prvkov – ‘the bboing’, zamilovala sa do basketbalu, skateboardingu, no nevidela žiadne hranice a limity ako by sa mohla týmto spôsobom dokonale vyjadriť. V roku 2001, sa ovplyvnená vianočným darčekom, nahrávkou Kosheen ‘Resist’ s trackmi ako ‘Hide U’, ‘Empty Skies’, ‘Pride’, a samozrejme ‘Suicide’, sa rozhodla, že navštívi mekku drum and bassu, aby zažila to čaro ravu a priblížila sa k svojmu snu, stať sa DJkou.

SUICIDE ONE

V roku 2006 sa prisťahovala s Kris L do domu v juhovýchodnom Londýne, a to bolo konečne miesto,o ktorom snívala. Hoci prvé kroky ako DJka podnikala sama, experimentovala s rapom a funkom, ktorých sa stále akosi drží, bol to predovšetkým drum and bass, ktorý prehåbil jej záujem o platne a nadchol ju k tvoreniu nového soundu. Hodiny strávené s Kris L v obchodoch s vinylmi a ich prvé mixy priniesli výsledok v podobe sformovania Dirty B, inovatívneho sound systému, prostredníctvom ktorého sa šírilo veľmi veľa nového drum and bassu po celej Wroclawi.

Dirty B vystupovali v mnohých lokálnych kluboch, ale rozhodujúci moment prišiel na Nový rok v roku 2007, kedy ich MC Proxy pozval, aby zahrali na akcii Space Night v Intro Clube. To bola v tom čase najdôležitejšia udalosť. Odvtedy bola Suicide One na dobrej ceste, aby naplnila svoje ambície. Stretávala sa s ľuďmi, ktorí zdieľali rovnakú vášeň, mali podobné názory a spájala ich láska k hlučným, deepovým bassovým zvukom. Takto sa z pravidelne organizovaných akcií, ktoré pripravovali Incredible SS vo Wagon Clube vo Wroclawi, sformovala skupina mladých, šikovných DJov pod názvom Free Mind Section. Vyše dvoch rokov reprezentovala túto značku, zahàňali ju do organizovania eventov a promovania všeobecne.

V súčasnej dobe Suicide rozbieha sériu pravidelných akcií ‘Ladies in Da Game’. Okamžite si získala popularitu medzi ľuďmi. Tiež chodí hrávať aj na funkové akcie, ktoré organizuje jej kamarát Dr Oldskool. Okrem toho sa stala súčasťou ‘Killa Beatz Crew’, ktorú rozbehla spolu s MC Antone v roku 2010. Tento projekt je inšpirovaný myšlienkou zjednotenia poľskej drum and bassovej scény, spája DJov zo všetkých kútov Poľska a úspešne robia párty po celej krajine.

Suicide je bláznivo zamilovaná do čiernych dosiek, preferuje živý a energický štýl hrania a zo všetkého najviac nenávidí nudu. Vo svojich setoch servíruje širokú škálu drum and bassu, od jump up-u po neurofunk. Je nekonečnou optimistkou a riadi sa myšlienkou, že Hudba je vášeň, a nie súťaž.

ANTONE

MC, promotér, organizátor a hostiteľ akcií vo Wroclawi, ktoré sú spojené s hop hopom, jungle a drum and bassom. Svoj prvý track zrealizoval s partičkou kamarátov na prelome rokov 2001/2002. Ako hostiteľ bol súčasťou dvoch veľkých reklamných kampaní “SZAFOBUS” pre značku Cropp a “LIP DUB” pre Wyborowa S.A. Jeho vokály možno počuť na štyroch vinyloch, ktoré sa predávajú po celej Európe, urobil dve LPčka, dva single, videoklipy a zúčastňoval sa mnohých spoluprác. Má množstvo skúseností s produkovaním a organizovaním akcií. Ant1 je zakladateľom najväčšieho d’n’b a dubstep festivalu v regióne Dolny Slask KILLA BEEZ FEST [www.killabeezfest.com] a spoluzakladateľ Killa Beatz Crew.

ANTONE

Úplne fascinovaný hudbou, dal Antone dokopy potrebné vybavenie, aby mohol nahrávať tracky doma. Nazvali ho WYPOCIN STUDIO a tu s Prefekt Sqad (Antone, Bunio), Milo Mailom a Azorom začali s produkciou. Skupine sa darilo šíriť wroclawským undergroundom, v roku 2005 sa im podarilo získať prvé miesto v The Third Wroclaw’s Musical Conventions Review, hrajú množstvo koncertov.

Na jeho prvom sólovom rapovom albume Antek/Prefekt/Symptom – Diastemius [2004/2005] je počuť jungle aj drum and bass. Odvtedy sa objavoval ako MC vo formácii IZOTOXIN a v roku 2006 sa pridal k projektu „Prefekt“ (Antone, Bunio, produced by Symptom) – Demo 2006.

Na jar roku 2010 spolu so Suicide One založili Killa Beatz Crew [www.facebook.com/killabeatzcrew]- skupinu, ktorá zjednocuje rôznych DJov a producentov z rôznych poľských miest. Okrem toho je súčasťou skupiny Venom Minds Crew [www.venomminds.com] a vydal štyri vinyly pod francúzskym labelom ASTROFONIK RECORDS. V súčasnosti chystá ďalší rapový album.

Drumshock

Zdroj: Subclub
Publikoval: Redakcia GREGI.NET