Drummers’ City “Welcome to the new age”.

Drummers’ City tentokrát prináša začiatok novej éry, ktorej súčasťou môže byť naozaj každý, koho zaujímajú bicie, hudba a všetko s tým spojené!

Ich udalosť Drummers’ City “Welcome to the new age” sľubuje zaujímavý program v spoločnosti nielen profesionálnych bubeníkov, ale aj muzikantov a iných osobnosti z oblasti hudby, otvorený pre širokú verejnosť. Tento event doslova premení 29.10. bratislavskú Starú tržnicu na bubenícke mesto.

Súčasťou programu budú vystúpenia profesionálnych bubeníkov spojené s bubeníckymi workshopmi. V bubeníckej súťaži dostanú priestor šikovní bubeníci možnosť nielen prezentácie svojich schopností, ale aj možnosť vyhrať zaujímavé ceny.

Na súťaž je potrebné sa vopred registrovať na https://bit.ly/194bYNX. Zaujímavosťou bude aj bubenícky battle dvoch profesionálnych bubeníkov.

Podstatou tohoto eventu bude prezentovaná myšlienka projektu Drummers’ City, ktorú predstavia jej zakladatelia a oficiálne spustia kampaň projektu.

Kampaň bude prebiehať formou crowdfundingu cez portál www.indiegogo.com. Crowdfunding je moderná forma podpory zaujímavých projektov a podnikov, pričom princíp je založený na získaní finančných prostriedkov od veľkej masy ľudí po celom svete. Za úspešnosťou tejto formy získania kapitálu stojí množstvo medzinárodných projektov, ako napr. https://bit.ly/10q2HXY.

Po akcii sa bude konať afterpárty. Organizátori akcie sľubujú jedinečný zážitok a tešia sa na účasť každého z Vás.

Dátum: 29.10.2013 | 16:00 – 24:00
Miesto: Stará tržnica, Nám. SNP 25, Bratislava
Viac informácii: https://www.facebook.com/events/1418207525064665/

FB ST

Zdroj: DRUMMERS‘ CITY