Drum&bassové talenty z UK Pola a Bryson predstavia v Klube Dole svoje úplne čerstvé novinky aj namakané remixy.

Klubová noc Basshaze prináša nielen úderné mená svetového drum&bassu, ale aj neúnavne objavuje nové talenty. A práve im bude patriť júnové vydanie. V sobotu 18. 6. prinesie do Klubu Dole dvojicu britských producentov, ktorá má pred sebou veľké veci. Pola a Bryson (UK) vydali tracky na značkách Liquicity, Hospital či na vlastnom labeli Soulvent Records a po prvýkrát zahrajú na Slovensku.

„Na našu slovenskú premiéru sa veľmi tešíme! Práve teraz robíme posledné úpravy nášho debutového albumu, ktorý vyjde v auguste na Soulvent Records, a na spadnutie je tiež EP, ktoré vyjde 24. 6. na Spearhead Records, takže určite budeme v Bratislave hrať veľa novej, originálnej hudby. A okrem toho aj množstvo čerstvých remixov, na ktorých sme v poslednom čase robili. Tak ako vždy, aj teraz dáme zo seba to najlepšie, aby bol dav šťastný a noc mala tú správnu atmosféru,” odkazuje dvojica Pola a Bryson, ktorej hudba predstavuje náhľad do budúcnosti melodického drum&bassu. Vďaka drum&bassu sme kamaráti už dlhé roky. V štúdiu spolu vychádzame veľmi dobre, sme ako bratia a aj sa tak naťahujeme a bojujeme pre maličkosti, ale nakoniec to vždy ustojíme a pohneme sa ďalej (smiech). Každý z nás sa v štúdiu na niečo špecializuje, ale vždy je sranda vyskúšať si aj veci, na ktoré nie sme zvyknutí, a navzájom si pomôcť,” vysvetľujú podstatu svojho kreatívneho tandemu. Tomu sa darí čím ďalej tým viac. Veď už dnes sa pravidelne objavujú na akciách Hospitality a ich hudbu podporujú mená ako London Elektricity, Etherwood, S.P.Y, či Fred V & Grafix. Je množstvo vecí, ktoré sa udiali v poslednom roku, pri ktorých sme si mysleli, že ich nikdy nedosiahneme. Ako napríklad tracky na Hospital, práca s Hughom Hardiem či hranie na Liquicity v Amsterdame. Ten zoznam rastie a my sme naozaj radi, že môžeme robiť to, čo práve teraz robíme,” dodávajú Pola a Bryson. Okrem nich sa na noci Basshaze predstavia aj domáci jazdci Ke3n, Kavva a rezident párty Lixx.

Pola & Bryson (UK) – Vitajte vo svete chalanov, ktorí stoja v prvej línii najnovšej generácie drum&bassových producentov so zmyslom pre krásne melódie. Po tom, čo sa Jack a Harry v roku 2015 presťahovali do Londýna, ich aktivity sa rozbehli naplno. Na svojej značke Soulvent Records prezentujú svoju predstavu o melodickom drum&basse a svoje tracky už nálepkujú labelmi ako Hospital či Liquicity. Chalani idú hore aj vďaka podpore zásadných mien na scéne, ktoré pravidelne hrávajú ich veci. Mená Pola & Bryson sa objavujú na lineupoch akcie Hospitality a okrem iného makajú na svojom úspešnom podcaste, takže dj skills im rozhodne nechýbajú. Predpovedáme im ešte zaujímavú budúcnosť! Príďte z nej ochutnať na BASSHAZE, kde si dajú obaja svoju slovenskú premiéru.

Ke3n (SK) – Keď treba niečo napísať o slovenskej djke Ke3n, prvé slovo, ktoré sa zjaví v mysli, je „originálna”. Katka už dlhé roky hráva rozmanité neokukané sety a pokiaľ ide o drum&bass, jej selekcia je u nás naozaj jedinečná. Najviac je doma v deep sounde, ktorý prepája zvláštna hypnotická atmosféra. To chceme! Okrem toho, že nedávno v sebe opäť nakopla nadšenie pre zlomené beaty, za mixpultom ju vídať aj na akciách s rovnými beatmi. Ak chcete počuť dlho nepočuté, šup do klubu. Toto bude stáť za to.

Kavva (SK) – Chalan, ktorý má veľký potenciál. Rozumie drum&bassovému djingu a neskrýva svoje nadšenie pre soulful a liquidfunk sound. Sety však vie okoreniť aj poriadnymi rollermi. Presne tak, ako to máme radi. Relatívny nováčik Kavva sa predstaví so svojou selekciou na júnovej BASSHAZE.

Lixx (SK) – Viac ako 15 rokov na scéne, hrozivé množstvo projektov na konte, niekoľko ocenení ‘najlepší slovenský drum&bass dj’, výherca Sunandbass Dj Competition v roku 2012, otec konceptu BASSHAZE, autor drum&bassovej show SIGNAll_FM, rezident Klubu Dole a neúnavný propagátor kvalitného drum&bassu. Aj tentokrát vás čaká mix plný najnovších trackov spolu s overenými klasikami, ktoré všetci ľúbime.

BASSHAZE w. Pola & Bryson (UK) @ Dole
June 18, 2016 / Saturday, Start 22:00
Klub Dole, Nám. SNP 30, Bratislava / Slovakia
★ P O L A & B R Y S O N (UK)
★ Ke3n (SK)
★ Kavva (SK)
★ Lixx (SK)

Vstup:
22:00 – 24:00 4€
24:00 – 03:00 5€
03:00 – 06:00 3€

Event: www.fb.com/events/282029778799473
Video: https://www.youtube.com/watch?v=p17aABqaMI8

BH_poster_1280_HQ

Zdroj: klub Dole