Druhá Creative on the Boat s Luccou, Augustinom Alvarezom, Subgatom, Andy Smittom a ďalšími vypláva 26. júla na lodi Czech Boat!

Firmy Special Grower a Los Keros vám v sobotu 26.7. přináší 2. vydání eventu Creative on the Boat, který proběhne na Lodi Czechboat, na které se představí jako speciální host djane Lucca, argentinský Agustin Alvarez, domácí zástupci Subgate, Andy Smitth, Adam Cloud, Schwing, Rob Smile a řada dalších! Pokud se budete chtít vydat na další skvělou plavbu po řece Vltavě a po doplutí vyrazit i na oficiální afterparty do Chapeau Rouge, čtěte dále!

Creative on the Boat II bude vyplouvat stejně tak jako první letošní vydání tohoto eventu z Dvořákova nábřeží, které se nachází mezi nemocnicí Na Františku a Štefánikovým mostem v blízkosti ulice Revoluční, kde je loď Czech boat ukotvena.

Tentokrát jsme zvolili denní plavbu, která odstartuje v 15:00 a konec je plánován na 22. hodinu večerní, po níž na ní navazuje oficiální afterparty v klubu Chapeau Rouge.

Na hlavním pódiu se představí již zmiňovaná 1. techno dáma djane Lucca, která během své kariéry vystoupila celé řadě zemích po celém světě po boku renomovaných jmen včetně legendárního Carla Coxe. Kromě headlinera eventu se můžete těšit na rezidenta Creative party Subgatea a Nkypa, brněnskou vycházející hvězdu Andy Smittha, zástupce Code crew Adama Clouda, Schwinga a talentovaného producenta Akroma.

Speciálním hostem druhé stage bude argentinský umělec Agustin Alvarez, kterého bude supportovat další rezident Creative party – Rob Smile, oblíbená metropolitní dvojice JB & Flesh, Luke Nova a Pert.

Vstupenky si můžete opět rezervovat na mailu creative.reservation@gmail.com a na profilu Creative – https://www.facebook.com/creativeczech . Cena vstupenky v předprodeji činí 250,-Kč. Vstupenky jsou také k dostání v klubu Chapeau rouge (Jakubská 2, Praha 1).

Kompletní informace naleznete na https://www.facebook.com/creativeczech a www.chapeaurouge.cz

CREATIVE-on-the-boat-II-1

Zdroj: Subgate