Double Bass Carat Open Air: Predstavujeme vám headlinerov!

Na akcii Double Bass Carat Open Air, ktorá sa bude konať 17. augusta 2012 pri Piešťanoch, na Ratnovskej zátoke sa okrem viacerých dj-ov predstavia aj títo headlineri.Hlavnými ťahákmi drum and bassového main stageu budú Maztek a L-Plus.

Maztek začal svoju dj-sku kariéru v 18-tich rokoch. Je zakladateľom vydavateľstva Subculture Records. V súčasnosti spolupracuje s producentmi po celom svete, ako Optiv z Couse 4 Concern, Future signal a Sleeper Cell z Anglicka, Malsum Španielsko, Proktah z Nemecka, a Billain z No Money z Českej republike, s talianskymi Dabs a Aeph a brazílčanom BTK (Renegade hardware).

L-Plus je slovenský dnb dj a producent, víťaz viacerých súťaži, ako Jim Bim contest z roku 2002, v roku 2011 získal v ankete Slovak DNB Awards, primát najlepšieho slovenského producenta, tiež aj prvé a tretie miesto v kategórii drum and bassovej skladbe. Od roku 2002 L-Plus produkuje a na svetových vydavateľstvách mu vyšlo viacero trackov a remixov. V roku 2011 podpísal exkluzívnu zmluvu s vydavateľstvom Technique Recordings, na ktorom vydáva viacero skvelých trackov.

Na druhom stagei Europa 2 Dance Exxtravaganza budú hlavnými headlinermi Pico & Stame, Dj Boss a dj Macho. Pico & Stame sú známi pod projektom Dance Exxtravaganza, ktorý beží na rádiu Európa 2.

Dj Boss je svetoznámy techno dj a producent, ktorý od roku 1995 vydal niekoľko EP. Je zakladateľom vydavateľstva Dolu Gate Records, na ktorom vydáva svoje tracky. Patrí medzi uznávaných producentov, DJ-ov a remixérov. DJ BOSS má na konte takmer desať vlastných EP.

Dj Macho je slovenský producent a dj, zakladateľ digitálneho labelu Breaks.sk Records. Ako jeden z mála dj-ov hrá a vydáva štýl break beat. Na konte má viac ako desiatku trackov a remixov na viacerých svetových vydavateľstvách.

Machovú tvorbu si môžete vypočuť tu: https://www.beatport.com/chart/breaks-for-your-summer-party/95532

Vstupenky na túto akciu sú stále v predaji v sieti Ticketportal. Ich cena sa bude postupne zvyšovať. Vstupenku si môžete kúpiť na tomto linku: https://www.ticketportal.sk/event.aspx?id=17081

FlyerDB_OA.jpg

Zdroj: Organizátor