Dominika Mirgová si to v klipe “NOC PATRÍ NÁM” rozdala s producentom a spevákom ADiss-om.

Rozdala a poriadne tanečne! Energická, charizmatická a neskutočne strhujúca. Taká je nielen speváčka a tanečníčka Dominika Mirgová, ale aj nový song “NOC PATRÍ NÁM”, na ktorom sa podieľal producentský, ale aj hlasovo jeden z najtalentovanejších slovenských  spevákov –  ADiss.

Song, ktorý okamžite roztancuje! Z linky hudobného producenta Hoodiniho, po finálnej postprodukcii ADissa vznikol tanečný hit “NOC PATRÍ NÁM”, ktorý dostal aj vizuálnu podobu od uznávaného režiséra hudobných videoklipov  – Adriána Kutného.

“ADiss napísal behom hodiny svoj  text a dotvoril melodické linky,  a úplne ma vystihol! Dokonca sme si tak sadli, že sa stretávame naďalej a učí ma ako pracovať s hlasom, so slovami a so samotným textom. Viac si verím, a v tomto novom songu sme sa uplne našli.  Celý tím, ale aj samotná atmosféra, ktorú vytvoril náš režisér Adrián musela viesť len ku skvelému výsledku. Dúfam, že roztancujeme našich fanúšikov, tak ako sme sa roztancovali my, pri tvorení špeciálnej choreografie ku klipu”, vyjadruje svoje pocity z klipu samotná speváčka Dominika Mirgová.

Po poslednej skladbe Dominika, kde bol klip natočený v exteriéri,  zvolila tentokrát štúdiové natáčanie, no samotný klip je ďaleko inde, ako sme zvyknutí pri bežných štúdiových klipoch.

 “Dominika chcela efektný klip, ktorý bude odzrkadľovať samotnú tému songu “NOC PATRÍ NÁM”.  Preto som celkovo štúdiový vizuál menil asi 4x, aby diváka nenudil, práve naopak, aby mal chuť to dopozerať dokonca. Som zvedavý, čo povedia nato fanúšikovia Dominiky a ADissa”, hovorí nadšene režiśer klipu Adrián Kutný. Spolupráca Dominiky s ADissom vraj nie je posledná, keďže pracujú už na nových songoch.

 “Dominiku vnímam ako veľmi talentovanú speváčku, a aj na základe jej profesionality sa mi a s ňou veľmi dobre spolupracovalo. Skladba sa mi páči, je fresh a je to pre mňa opäť niečo nové”, uzatvára ADiss.

https://www.instagram.com/dominikamirgovaofficial/
https://www.instagram.com/adiss_og/
https://www.instagram.com/adriankutny/
https://www.facebook.com/www.mirgovadominika.sk/
https://www.facebook.com/ADissOfficialFansite/

Zdroj: PR MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ