Domáce zastúpenie na Wilsonicu alebo Kto-je-kto na slovenskej scéne!

Návrat festivalu Wilsonic ohlásený na 15-16. júna do bratislavskej Design Factory Garden nepotešil len fanúšikov, ale aj samotných tvorcov pokrokovej elektroniky na Slovensku.

Wilsonic nikdy nechcel byť len akýmsi “ufom plným zahraničných hviezd”, ktoré na dve noci pristane v Bratislave a keď odletí, všetci si majú myslieť, aké to bolo cool.

Bez kreatívneho potenciálu, ktorý predstavuje slovenská a česká komunita elektronických hudobníkov, zoskupených pod rôznymi vydavateľstvami a značkami, by bol festival zvukovo chudobnejší. Chceme pomôcť tejto komunite rásť, aj preto jej venujeme celé jedno pódium. Nemáme pochýb, že sa kvalitou zahraničným hosťom minimálne vyrovná.

Internet už dávno zmazal hranice medzi lokálnym a svetovým, medzi východným a západným a my reflektujeme budúcnosť. Tento multipolárny showcase preto ponúka široké spektrum rozdielnych osobností.

Či už pôjde o matadorov značky Gergaz, Jimmyho Pé a GLGN, trnavské dvojkombo Foolk a Karaoke Tundra, značky Exitab či Leporelo, alebo diapazón výrazných solitérov a beatmakerov z českých luhov a hájov, tohtoročný Wilsonic sa bude dať čítať aj ako zoznam toho kto-je-kto na domácej scéne.

15. a 16 júna v záhrade preto neprehliadnite interiérové pódium Design Factory, alebo aj hneď teraz sekciu účinkujúci na festivalovej webstránke.

Úvodná séria vstupeniek sa vypredala za necelé dva dni od spustenia predpredaja. Aktuálne sú festivalové permanentky k dispozícii stále za 34 eur. Predpredaj prebieha online prostredníctvom www.tixy.sk. Pre najaktuálnejšie informácie o Wilsonicu sledujte festivalový Twitter alebo Facebook.

Wilsonic Festival
15-16 Jun 2012
Design Factory Garden
Bratislava
– limitovaná kapacita
– prvá séria dvojdňových permanentiek za 29 €
– predpredaj : www.tixy.sk

Wilsonic 2012

Zdroj: Wilsonic
Publikoval: Redakcia GREGI.NET