Do Košíc mieri maďarská smršť Insane.

Už prvú septembrovú sobotu sa v košickom Collosseu chystá príchod najväčšej metalcorovej kapely našich južných susedov, Insane.

V poradí druhý koncert tejto bandy vo východnej metropole našej krajiny svedčí o neutíchajúcej túžbe sa dostať ku nám, kde naša scéna v tomto žánri pomaličky ožíva. Insane sa sami vyjadrili, že aj napriek menšiemu sklamaniu počas ich prvého koncertu, sa im Košice páčili a veľmi radi sa vrátia opäť ku nám. Insane má na konte momentálne 5 LP albumov a ich skladba Concord The World z posledného LP  bola nominovaná pre ocenenie Fonogram 2013.

„Je trochu ťažké zosumarizovať naše pocity. Na jednej strane sa veľmi tešíme na koncert v Collosseu. Hrali sme u vás prvýkrát s Fading Tomorrow a tešíme sa opäť na košické publikum. Na strane druhej, toto bude náš posledný koncert v tomto roku. Po vyčerpávajúcej festivalovej sezóne sme sa vrátili z úžasnej Baltic Tour a potrebujeme si trochu odpočinúť predtým, než začneme pracovať na nových veciach. Tak, či tak, Košice, Collosseum, ideme si po vás!“,- Csabi, Insane

Na support organizátor vytiahol momentálne stúpajúcu mladú hviezdu košického metalu. Kapela Meredith, ktorá má za sebou doteraz vystupovala po boku kapiel ako Helloween, Alkehol, Doga. The Paranoid, Zoči Voči a ďalšími sa s radosťou vracia na domáci koncert po takmer polročnej prestávke.  Chalani tak učinili aj napriek tomu, že ich gitaristu, Rolanda Hainsa, práve pustili z nemocnice a tak nie je isté, či bude môcť odohrať domáci koncert.

Kde:  Košice Collosseum
Kedy:  7.9.2013, 17:00 (Začiatok akcie)
Kto:  Last Chance, Floating Debris, Apotasy, Meredith, Insane
Vstup: 4 €

Insane Meredith plagat

Zdroj: Meredith Band Management