Do Bratislavy zavíta Jafa Mafia Soundsystem, novo-zélandsko-maďarská reggae úderka!

Rastúca a stále populárnejšia bratislavská party Reggae Callin‘ má na február pripravenú zaujímavú edíciu. Na piatok 15.2. prijali pozvanie borci z Jafa Mafia Soundsystem, ktorý súčasne pôsobí na Novom Zélande a v Maďarsku už 10 rokov.

Za ten čas stihli odohrať po boku najvýraznejších mien scény ako Junior Reid (Jam), Top Cat (UK), General Levy (UK), Dawn Penn (JAM), Lady Saw (JAM) či Jahmali (JAM). Ich mixing skills sú na top úrovni a ich dubplate box je nabitý tými najprísnejšími špecialitkami. Daj si ochutnávku v podobe dubplate mixu.

[soundcloud url=“https://api.soundcloud.com/tracks/29005283″ params=““ width=“ 100%“ height=“166″ iframe=“true“ /]

Slovenským hosťom bude tentokrát mladý rasta z východu N3O. Pokiaľ jeho uvedomelé texty a hudbu plnú pozitívnej energie nepoznáte, jeho koncert vás zaručene dostane. Sprevádzať ho bude Dj Giznis, ktorý zahrá aj našlapaný set, no a nebudú chýbať ani rezidenti akcie Dj Pokyman a Dj Simple Sample.

Reggae Callin‘ má novú edíciu tričiek, ktoré zoženiete iba na týchto akciách, kde sa o ne vždy po polnoci súťaží v tanečných dancehall battloch! Tak buď si istý, že dojdi!

REGGAE CALLIN‘ – Hungarian Edition
15.02.2013 – Bratislava – Nekapri InnArt – Namestie SNP (pod OD Dunaj)
JAFA MAFIA SOUNDSYSTEM
N3O
DJ GIZNIS
DJ POKYMAN
DJ SIMPLE SAMPLE
www.facebook.com/events/568225693190243

Zdroj: KULTURISE s.r.o.