Do Bratislavy mieri Ghostpoet, miláčik The Streets!

Už tento týždeň prichádza do Bratislavy britský objav Ghostpoet, momentálne najobľúbenejší umelec známeho rappera Mikea Skinnera alias The Streets. Ghostpoet, britský rapper a spevák, ktorý v Británii zbiera jedno ocenenie za druhým, vystúpi v piatok 20. apríla v Nu Spirit Clube.

Ghostpoet, vlastným menom Obaro Ejimiwe, sa pohybuje kdesi na pomedzí hiphopu a dubstepu a jeho frázovanie nevdojak pripomenie umelcov ako Faithless a Tricky. So svojím debutovým albumom Peanut Butter Blues & Melancholy Jam si vyslúžil nomináciu na prestížnu Mercury Prize a poklony zo strany slávnejších kolegov-muzikantov.

Ghostpoet bol ešte pred dvoma rokmi len jedným z tisícov londýnskych úradníkov a hudbe sa venoval len po večeroch. Dnes je jedným z najobletovanejších nováčikov na britskej hudobnej scéne a jeho vystúpenia sú dlho dopredu beznádejne vypredané.

Predpredaj vstupeniek na aprílový koncert Ghostpoeta bol prebieha cez Ticketportal, Tixi aj www.orepole.sk. Vstupenky v predpredaji stoja 16 euro, na mieste bude vstupné o dve eurá drahšie.

Ghostpoet

Zdroj: Agentúra Ore Pole
Publikoval: Redakcia GREGI.NET