Dnes vychádza nový album Erica Claptona!

Legendárny britský hudobník Eric Clapton tohtoročnú jar privíta novým albumom. Ten nazval netradične “Old Sock“ a vracia sa na nej až do svojho detstva.

V poradí dvadsiaty prvý štúdiový album tohto všestranne nadaného rockového veterána prinesie celkom dvanásť pesničiek, ale iba v dvoch prípadoch pôjde o nové skladby z produkcie Erica Claptona. Ide o pesničky “Every Little Thing“ a “Gotta Get Over“, ktoré boli napísané špeciálne pre účely tejto dosky a zbytok sú prerábky notoricky známych pesničiek.

Album “Old Sock“ je totiž zbierkou coververzií tých skladieb, ktoré Clapton zbožňoval vo svojom detstve a songov, ktoré legendárneho speváka a gitaristu behom jeho bohatej hudobnej kariéry najviac inšpirovali. Nová kolekcia tak prináša napríklad prerábku pesničky “Still Got The Blues“ od Garyho Moorea alebo “Love Is Here To Stay“ z repertoáru George a Ira Gershwinových

Na natáčanie si Clapton pozval aj niekoľko hostí. Tešiť sa môžeme napríklad na Paula McCartneyho v pesničke“All Of Me“, Stevea Winwooda, ktorý sekundoval v “Still Got The Blues“, JJ Calea v pesničke “Angel“ alebo speváčku Chaka Khan, ktorá prispela svojimi vokálmi v pesničke “Get On Over“…

Eric Clapton sa vracia s kolekciou coververzií svojich obľúbených songov. Nenechajte si ujsť jeho skvelú novinku “Old Sock“, ktorá pod hlavičkou Universal Music vychádza už dnes!

Zdroj: Universal Music s.r.o.