dnb@subclub: Vyfarbi sa!

Dosť bolo nevýrazných odtieňov šedej! Je čas vymaľovať! Po mesačnej prestávke sa dnb.sk vracia v piatok 23.3.2012 do Subclubu a pestrofarebným výberom beatov a basov oficiálne privíta jar. Natrie nám to šestica hostí, ktorí sa neboja s farbami experimentovať a sú cenení pre svoju pestrú paletu.

Londýnska dvojica Moving Fusion je pri práci so štetcom neprekonateľná. Celému svetu to natreli už v skorých 90-tych rokch a ich diela visia na stenách vychytených galérii ako Viper, RAM či BC. V umeleckých kruhoch sú cenení najmä pre svoj pestrý štýl a odvahu experimentovať.

Movingfusion

Domácu maliarsku školu budú reprezentovať Beatbenders, energická dvojica s farebnou budúcnosťou. Nemenej farebné to má Adrum, dj a producent z Martina. Aké odtiene máme radi, najlepšie vedia rezidenti Kiara a Matis. Svoju obľúbenú farbu si tu tak nájde úplne každý!

Beatbenders

Adrum

V piatok 23.3.2012 v Subclube oficiálne neprivítame len jar, ale sa tiež zahrejeme na odovzdávanie ocenení Slovak drum and bass AWARDS. Pripravené budú súťaže o voľné vstupy na prvú slovenskú Hospitality, kde tieto ocenenia rozdáme. Vyfarbiť sa s nami môžeš len za 5 eur do 23:00 hodiny, neskôr 7 EUR. Namiesto riedidla budú pripravené akciové drinky počas celého večera.

Info o akcii a súťaže o voľné vstupy aj na www.dnb.sk alebo Facebookovej stránke!

dnb

Zdroj: Silwer
Publikoval: Redakcia GREGI.NET