dnb@subclub: To je žrádlo!

Čas kàmenia pre všetky drum and basové pyrane sa blíži.  Žiadna novoročná diéta po sviatkoch plných obžerstva sa nekoná. V sobotu 21.1. v Subclube to bude poriadne mäso!

Hlad kvalitou aj kvantitou ukoja hneď dvaja hostia. BTK – DJ, producent a majiteľ vydavateľstva Dutty Audio až zo slnečnej Brazílie. Od Brazílčana sa čaká, že bude miešať letné oddychové skladby pretkané slnečnými lúčmi. BTK však svoje tracky varí pre lable ako Renegade Hardware alebo Virus v spolupráci s ďalšími mäsiarmi ako Meth či Ink. Preto sa hodí ako skvelá prísada do nášho mlynčeka na mäso ;).

BTK

Philipa TBC pozná každý gurmán. Zlomené beaty servíruje už vyše 14 rokov a na konte má okrem debutového albumu Audiable thoughts, niekoľko ocenení ako producent roku, album roku a tiež tretí najlepší dj za roky 2007, 2008 a 2009 v ankete Czech DNB awards. Tento hudobný chameleón už vo svojej kuchyni pripravuje ďalší album a my máme jedinečnú možnosť z neho ochutnať.

Philip TBC

Žalúdočné kyseliny rozprúdia a o správnu látkovú výmenu sa postarajú rezitentní dji dnb.sk Kiara a Matis.

Kiara

Príď sa poriadne nažrať 21.1.2012 do Subclubu. Budú sa servírovať len vysokokalorické beaty a tučné basy. All you can eat menu len za 6 Eur do 23:00. Potom o jedno Euro viac. Väčšie sústa spláchneme vodkou, ktorá bude počas celého večera v akcii a posvietime si na to laserom ;).

Info o akcii aj na Facebookovej stránke!

BTK

Zdroj: Silwer
Publikoval: Redakcia GREGI.NET