dnb@subclub: Lomcovák z bicích, basov a dredov!

Máš aj ty pocit, že dobrý jungle, raga jungle, tekk, happycore, oldschool či drum and bass sú nedostatkový tovar? V sobotu 23.7.2011 sa to v Subclube pokúsime napraviť a necháme tento podpultový materiál zalomcovať hradnou skalou.

Pod hlavičkou dnb.sk sa na akcii s podtitulom Wicked Jungle, za ten správny pomer originality, pestrosti a zábavy, zaručí jeden z najpovolanejších – Spaceant. Rakúsky junglový guru, zakladateľ grupy Wickedsquad, organizátor kultových akcii Wicked vo Viedenskom Flexe (s ktorou oslávili už 13 rokov), má na konte 6 vinylov a nespočetné množstvo ďalších releasov.

Spaceant

O tvrdšie nátury sa postará druhý headliner, rakúska divožienka Miss Shina. Tá pravidelne demoluje kluby, festivaly a freeparty svojim dnb-jungle-tekk-hardcore setmi.

Missshina

Domácu junglovú scénu zastúpi Stanley zo Selector crew a priaznivci drum and bassu si zas prídu na svoje s rezidentmi Kiarou Matisom.

Stanley

Osviežujúci a pestrý lomcovák z bicích, basov a dredov sa bude podávať v sobotu 23.7.Subclube. O vyváženosť jednotlivých prísad sa postará päť djov z toho dvaja zahraniční headlineri len za 4 eurá do 23:00! Po jedenástej to bude o euro viac. Prievan v peňaženke neurobia ani drinky na bare. Tento krát v akcii hruškovica.

dnb@subclub

Zdroj: Silwer
Publikoval: Redakcia GREGI.NET