dnb@subclub: In nomine patris et filii et spiritus sancti!

…by zakričal priemerný vyháňač diabla tesne pred tým, ako by ho rohatý rozdupal kopytom. Zato o naše hriešne duše sa v piatok 19.8. v Subclube postará skutočný Exorcista!

Otec Balazs z Budapešti v podsvetí budiaci hrôzu menom Exorcist so zatratencami bojuje už takmer jednu dekádu. Kde nepomáha svätená voda, skúšal to psytrancom, no zanedlho pochopil, že najlepšia na boj s podsvetím je temná basa. Jeho obávaný rituál podporili osvietené opátstva ako Fall Out, Mainframe, Ammunition and Black Seeds.

Páter Neon a monsiňor Nois zamávajú ohnivým mečom pred bránou pekelnou po vyše trištvrte ročnej prestávke. Výnimočne v kompletnej zostave, tak ako máme Soundphreakers najradšej! :) Neon navyše prednesie niekoľko veršov zo svojej novej sólo kázne o príchode vesmírneho mesiáša, písanej pod pseudonymom Rauo Uhrauo.

Svoje obete v boji proti podsvetiu prinesú aj rezidenti, matka predstavená Kiara, mních Matis a vôbec po prvý krát si v našom svätostánku zaminištruje nováčik YA, zástupca trenčianskej farnosti Face2Base.

Očisti svoju dušu od síl temna božským drum and bassom už 19.8. v Subclube! Jedinečný rituál predvedie šesť duchovných. Svoju odpustku a osem hodín blaženosti dostaneš len za 4 EURá do 23:00! Po jedenástej to bude o EURo viac. Ohnivá voda na bare aj tento krát v akcii!

Všetci ste srdečne vítaní
AMEN

dnb@subclub

Zdroj: Silwer
Publikoval: Redakcia GREGI.NET