dnb@subclub: Duchovná očista pre všetkých!

Duchovná očista pre všetkých ktorí hľadajú spásu. Príď si po svoju odpustku 19.8. do Subclubu. O tvoju hriešnu dušu sa postará skutočný Exorcista a partia pekelným ohňom skúšaných duchovných!

Ako prvý svoje ruky k modlitbe zopne mladý miništrant YA. O kvalitné omšové víno sa v zápätí postará matka predstavená Kiara. Otec Balazs z Budapešti v podsvetí budiaci hrôzu menom Exorcist, si to so zatratencami rozdá hodinu po polnoci. Páter Neon a monsiňor Nois zamávajú ohnivým mečom pred bránou pekelnou hneď po ňom, výnimočne v kompletnej zostave, tak ako máme Soundphreakers najradšej! :). Svoju obeť v boji proti podsvetiu nakoniec prinesie mních Matis.

• 22:00 – 23:30 YA
• 23:30 – 01:00 Kiara
• 01:00 – 02:30 Exorcist
• 02:30 – 04:00 Soundphreakers
• 04:000 – ??:?? Matis

Očisti svoju dušu od síl temna božským drum and bassom už 19.8. v Subclube! Jedinečný rituál predvedie šesť duchovných. Svoju odpustku a osem hodín blaženosti dostaneš len za 4 EURá do 23:00! Po jedenástej to bude o EURo viac. Ohnivá voda na bare aj tento krát v akcii!

Navyše priamo na bohoslužbe v Subclube ukryjeme 2 lístky na Signall_FM festival! Kto ich nájde, ide na Technicolour & Komatic (UK), Gancher & Ruin (RU), Xilent (UK) LSB (UK) a mnoho ďalších úplne zadarmo!

dnb@subclub

Zdroj: Silwer
Publikoval: Redakcia GREGI.NET