dnb@subclub: Akcia i dráma v 3D!

Najväčší blockbuster tejto jari už aj v našich kluboch! Dych vyrážajúci zážitok v 3D! :-) Nezmeškaj premiéru kasového trháku v réžii dnb.sk v sobotu 21.4. v Subclube.

Skutočné emócie, drámu a nevídanú akciu prináša príbeh mladého umelca Smootha pochádzajúceho zo Slovinska, ktorý sa zo skromných pomerov a napriek nepriazni osudu vypracoval na vrchol vďaka svojmu talentu a húževnatosti. Jeho životnú cestu lemujú malé i veľké úspechy a ocenenia od nekompromisných kritikov akými sú vydavateľstvá Viper, Hospital, Beta či Citrus.

smooth

V slovenskom znení ďalej účinkujú: Sverik, ktorého môžete poznať z jeho pravidelných Freefal mixov. Huspi podávajúci svoj životný herecký výkon vďaka svedomitému tréningu. Silnú ženskú rolu matky stvárni Kiara a v úlohe charizmatického alkoholika sa predstaví Matis. O špeciálne efekty sa starajú Akasha VJs, ktorí sa preslávili najmä scénami z Let It Roll, Special Place alebo nedávnej Hospitality.

matis_huspi

To všetko na premiére v sobotu 21.4.2012 v 3D a s priestorovým zvukom, aký má lenSubclub! Epické 8 hodinové dielo režírované dnb.sk si môžeš do 23:00 hod. vychutnať len za 6 eur. Potom o jedno euro viac. Najpozornejší diváci si navyše odnesú lístky na blížiaci sa Special Place XL!

Natočené podľa skutočnej udalosti. Všetky názvy miest a mená osôb nie sú vymyslené. Akákoľvek podobnosť s realitou nie je náhodná… ;)

Súťaže o voľné vstupy !
• jeden zo 4 voľných vstupov si môžeš zasúťažiť zodpovedaním jednoduchej otázky na www.dnb.sk,
• úplne bez námahy môžeš získať jeden zo 4 vstupov, ak potvrdíš svoju účasť na tejto párty na Facebookovej stránke akcie,
• označ sa na plagáte akcie na Facebooku a súťažíš o vstup +1 pre teba a tvoju polovičku/kamaráta.

Smooth

Zdroj: Subclub
Publikoval: Redakcia GREGI.NET