DNB Vinyls: Overené drum and bass platne sa budú roztáčať 6.6. v Subclube.

Po niekoľkých mesiacoch sa v Subclube uskutoční DnB Vinyl párty, kde sedmička skúsených DJov namixuje priamo z platní to najlepšie, čo podľa nich svetová dnb scéna za posledné desaťročie priniesla.

Zaspomíname a oslávime zlaté časy svetového drum&bassu na mieste najpodstatnejšom. Krásne roky 90te, kedy vznikal a rozvíjal sa jungle, ktorý sa pretavil do drum&bassu a začiatok 21. storočia priniesol veľký boom lámaných beatov. Práve vtedy vzniklo nespočetne veľa dnb hymien, na ktoré milovníci tohto štýlu nezabúdajú a práve na tejto párty sa odohrá malé cestovanie v čase.

2

Sedmička platňojazdcov v hodinových intervaloch na troch gramcoch namixuje to najlepšie čo ich vinylové zbierky obsahujú. Zvuk z platní je kvalitnejší ako digitálny a preto sa môžete tešiť na masívne vibrácie nesúce sa celým klubom.

Všetci zúčastnení DJi a veríme, že aj hostia sa na túto špeciálnu edíciu veľmi tešia a vytvoríme neopakovateľnú atmosféru a užijeme si nádhernú noc ako to bolo na januárovej edícii kde bolo viac ako 500 ľudí. Tešíme sa na vás v piatok šiesteho júna v Subclube.

Tešiť sa môžete na tracky od producentov ako Goldie, Total Science, Noisia, Audio, High Contrast, London Elektricity, Pendulum, Icicle, Aphrodite, Black Sun Empire, Teebee, The Upbeats, Prolix, Spor, Apex, Sub Focus, DC Breaks, State of mind, Ed Rush, TC, Counterstrike, Raiden, Limewax a další.

DJs: Kukurica, Ero Drummer, Settler, Dustman, M-Cee, Robx, Fatsound B-day.

Vstupné celú noc 4 eur

Facebook udalosť https://www.facebook.com/events/1491230814423314

Zapíš sa do newslettera na stránke www.nudance.sk a zaradíš sa do žrebovania o tričká a voľné vstupy na párty.

1

Zdroj: Nudance