Dj Tráva v Nu Spirite – Housemusic.sk oslavuje 5 narodeniny…

Legenda československého djingu, a žiškovský rebel DJ Tráva vystúpi túto sobotu v bratislavskom Nu Spirit clube ako hosť na oslave 5. narodenín internetového hudobného portálu housemusic.sk…

Trava

“Pri zostavovaní lajnapu na tento náš mejdan sme ani nemuseli dlho rozmýšlať. Naša voľba bola jasná hneď od začiatku…“ hovorí Mario Michna jeden z bossov housemusic.sk. „TRÁVA a KOKI to sú osobnosti, ktorým vďačím za to že dnes už je to 11 rokov čo som aktívne v djingu aj ja sám…“ Okrem týchto dvoch pánov si určite dáme narodeninový drink aj s ostanými nemenej zaujímavými umelcami. K slovenským hauzovým legendám už dnes rozhodne patria aj starí tatranskí vlci Dodo a Keče. ktorí kedysi dávno začínali v Poprade spolu budovať základy slovenskej undergroundovej house music a dnes už idú každý svojou cestou. Dodo ako designer a šéfredaktor housemusic.sk a menšia polovica dua DRINKTEAM a Keče s Christianom Floriom v projekte SENSOREAL patria dnes už k špičkovým deep/tech house producerom a vydavateľom (Seta Label).

Sensoreal

S Kokim sa za mixpultom v predu na bare bude striedať ďalší exportný artikel slovenskej house music dj, producent a hudobný vydavateľ z Trnavy BOLLO, ktorého label Soluble Recordings sa dostáva čoraz viac do povedomia fanúšikom deep housu aj v zahraničí a v lajnape samozrejme nemôže chýbať ani náš redakčný grafoman, lingvista, dj, producer a v neposlednom rade aj tv star bez servítky SOUTHBOY.

Pripravili sme pre vás aj špecialny narodeninový darček v ktorom bude okrem dvoch voľných vstupeniek na žúrku v Nu Spirite aj autorské CD DJ Tráva – Alive In The City a T-Shirt s našim logom. Chceš ho dostať ty? Stačí ked na svojom facebook profile budeš do soboty zdielať túto titulnu fotku a označíš na nej housemusic.sk. Zo všetkých zdielačov potom vyžrebujeme jedného ktorému ho odovzdáme počas akcie priamo v klube.

5. narodeniny HOUSEMUSIC.SK
sobota 7.4.2012 | 21.00
NuSpirit Club | Bratislava (mapa)
door ticket: 5 € < midnight > 7 €
main stage:
DJ TRAVA (Lex rec./CZ)
SENSOREAL (Seta Label/Soma rec.)
Dodo.man & Wychitawacs (housemusic.sk)
Southboy (housemusic.sk)
bar stage:
Koki (funcadelic brothers)
Bollo (Soluble recordingd)

Housemusic.sk

Zdroj: mm – press info
Publikoval: Redakcia GREGI.NET