DJ CAMP Label 25.03.2024 vydáva svoj 43 release skúseného producenta Marty Mate s názvom Co je House?

Asociácia DJov a hudobných producentov Slovenska, vydáva na svojom labely DJ Camp 43 release slovenského producenta Marty Mate  – Co je House? .

Otázka znie: Čo je House?

Čo sa za mladi naučíš… veď to poznáte. A ak hovoríme o hudbe, ktorá má pomenovanie „house music“, je dobré sa s touto témou oboznámiť hravou formu. A Marty Mate má hravosť v sebe.

Vo svojej novej skladbe „Čo je House?“, ktorú Marty Mate vydáva na labeli DJ Camp, nám Martin predvedie, že na túto otázku sa nemusí odpovedať verbálne. Keďže „house“ môže mať veľa podôb a môže vyjadrovať rôzne emócie, dá sa na to odpovedať melódiou, či hudobnou kompozíciou.

Ako nám povedal Martin (Marty Mate): „Nie je vôbec podstatné hľadať exaktnú definíciu House Music. Stačí hudbou nasmerovať vnímanie poslucháča do určitej emócie, aby skladbu pochopil tak, ako to cíti on. To je na hudbe krásne: prináša emocionálny zážitok. Forma niekedy nie je prvoradá, dôležitý je obsah: tá emócia, ktorú v tebe hudobná kompozícia vyvolá.

V tomto prípade otázka prišla úplne spontánne, keď jedného dňa Martinova neter s úsmevom na perách sledovala, ako tancuje so slúchadlami na ušiach. A tak začala debata…

Vychutnajte si aj vy túto skladbu v dobrej nálade a nechajte sa aspoň na niekoľko minút preniesť do rytmicky bezstarostného a potešujúceho sveta elektronickej hudby.

FB: DJ CAMP
Beatport: DJ Camp Label
www.djcamp.sk

TS: pripravil/ Erik Horvath PR manager DJ Camp Label