DJ Bruno from Ibiza príde na Slovensko kvôli pivu!

BRATISLAVA – Svetoznámy hudobník, DJ a producent Bruno from Ibiza pricestuje 7. júla 2011 do Bratislavy. Muzikant, ktorý vystupoval aj s Lionelom Ritchiem, podporí uvedenie svetoznámej značky piva Singha beer na slovenský trh.

Rezident klubu Cafe del Mar má na svojom konte viac ako 10 rôznych kompilácií, počas kariéry vystúpil vo vyše 100 mestách po celom svete. Na slávnom koncerte s Lionelom Ritchiem a Salvadorom De Bahia sa stretol v Abu Dhabi. Hudobný štýl Bruna from Ibiza možno opísať ako mix groovy lounge – deep house – tribal – elektro.

Bruno

Singha Beer je svetoznáma prémiová značka piva. Milovníci filmov isto zaregistrovali fľaše Singha v aktuálnom kinohite Hangover II, na Slovensku známom pod názvom Vo štvorici po opici 2. Singha beer podporuje aj tím F1 Red Bull Racing. Dlhodobo sponzoruje špičkové anglické futbalové kluby Manchester United či FC Chelsea. Nedávno bol Singha Beer partnerom oficiálnej After Party na udeľovaní prestížnych hudobných cien Brit Awards 2011.

Jedinečné spojenie svetoznámeho nápoja a hudobníka sa uskutoční 7. júla 2011 v priestoroch Le Bar v bratislavskom nákupnom centre Eurovea. Na veľkej párty nebude chýbať ani profesionálna ohňová šou Antaagni, programom bude sprevádzať moderátor Marcel Forgáč z Fun rádia. Začiatok párty pre pozvaných hostí je o 20:00 hod. Okrem bohatého programu sú pripravené aj ochutnávky thajských špecialít v štýlovej atmosfére inšpirovanej Thajským kráľovstvom.

Zdroj: publique s.r.o.
Publikoval: Redakcia GREGI.NET