Divadelná jeseň v Trenčianskych Tepliciach

Sit Down s Veronikou Ostrihoňovou a známymi hosťami či legenda českej hudobnej tvorby Felix Slováček. Po úspešnom ročníku Hudobného leta do Trenčianskych Teplíc prichádza Divadelná jeseň.

Trenčianske Teplice, 19.september 2023. Po úspešnom Hudobnom lete, na ktorom Trenčianske Teplice privítali takmer 3 tisíc milovníkov skvelej hudby a kultúry na 9 letných podujatiach, začína Divadelná jeseň, ktorá návštevníkom prinesie nezabudnuteľné predstavenia rôzneho charakteru. Tešiť sa môžete na koncept sit down rozhovoru či kultúrny večer naplnený hudbou a filmovým premietaním.

Divadelná jeseň odštartuje už 5. októbra, kedy Trenčianske Teplice navštívi Veronika Cifrová Ostrihoňová so známym konceptom Sit Down s Veronikou a jej inšpiratívnymi hosťami. Veronika vyspovedá Zuzanu Kovačič Hanzelovú, redaktorku denníka SME, ktorá sa venuje spoločenským témam, má silný zmysel pre spravodlivosť a nebojí sa pomenovať veci presne tak, ako sú. Návštevníci budú mať možnosť do hĺbky spoznať aj jedného z najznámejších slovenských moderátorov. Matej „Sajfa“ Cifra je známy z vysielania Fun rádia či zo svojho Youtube kanálu, na ktorom zabáva desať tisíce sledovateľov. Príďte na poriadnu dávku smiechu, ale i motivácie a silných príbehov hostí večera. Podujatie je tlmočené do slovenského posunkového jazyka.

23. októbra nás návštevou poctí žijúca legenda českej hudobnej scény. Skladateľ, dirigent a multiinštrumentalista Felix Slováček má na konte viac ako 500 nahratých titulov a 2 milióny predaných hudobných nosičov. Do repertoára Felixa Slováčka patria skladby z klasickej, jazzovej ale i popovej tvorby. Návštevníkov čaká výnimočný večer plný tých najznámejších melódií, ale i výnimočný film o umelcovej celoživotnej dráhe, ktorý zachytáva dôležité miesta jeho života a beseda spojená s autogramiádou. Návštevníkov teda čaká zábavný spoločenský večer, ktorý sa uskutoční v rámci koncertného turné známeho hudobníka.

Všetky podujatia sa uskutočnia v Kursalone v Trenčianskych Tepliciach so začiatkom o 19. hodine. Návštevníkov pozývame prežiť kultúrou naplnenú jeseň.

Vstupenky na podujatia je možné zakúpiť online prostredníctvom siete ticketportal.sk, v infocentre kúpeľného hotela PAX alebo priamo na mieste. Dispozícií sú zľavnené lístky pre ZŤP návštevníkov na voľné sedenie, ktoré je možné zakúpiť aj online, pri vstupe je potrebné predložiť preukaz ZŤP.

Zdroj: CULTURA o.z.