Dievčenská rocková kapela Poison Candy predstavuje klip Too Late.

Dievčenská rocková kapela Poison Candy predstavila klip k svojej prvej autorskej skladbe Too Late. Skladbu napísala speváčka a gitaristka kapely Miri J., autorom čiernobieleho klipu v rokenrolovom duchu je Marek Trúsik.

Poison Candy foto

Okrem Miri J. skupinu Poison Candy tvoria Patt Will (basgitara), Denisa Mars (gitara) a Michaela Crash (bicie), pričom všetky členky kapely zároveň aj spievajú. Poison Candy na svojich koncertoch hrávajú prevažne coververzie rockových hitov od AC/DC, Lennyho Kravitza, Joan Jett či Bon Jovi, pomaly však do repertoáru zaraďujú aj vlastné skladby.

Prvou z nich bola práve Too Late. Skupina hráva najmä v rockových kluboch, na festivaloch a motozrazoch. Jej hlavnou inšpiráciou sú rockové kapely zo 70. a 80. rokov, ktoré dokázali strhnúť fanúšikov nielen poriadnou rockovou nádielkou, ale aj veľkolepou šou a neprehliadnuteľným imidžom.

Minulý týždeň Poison Candy tiež zvíťazili v 1. ročníku celoslovenskej autorskej a interpretačnej súťaže Bystrické tóny v kategórii skupina. O ich víťazstve rozhodla skúsená porota, v ktorej nechýbali Lenka Dusilová, Martin Valihora či Roman Galvánek z O.B.D. Ďalší člen poroty Rastislav Škrinár, organizátor letného festivalu Rockscape, kapele ponúkol vystúpenie na budúcoročnom festivale.

https://www.facebook.com/pages/Poison-Candy-rocks/182219438506063

Zdroj: Poison Candy