Poison Candy majú nový videoklip a budú krstiť album.

Dievčatá z kapely Poison Candy v sobotu 18.5.2019 pokrstili ich album Stuck In Rock a predstavili videoklip k singlu Charlotte. Krst ich prvotiny sa konal v Harley Saloon v Bratislave. Celú show odštartoval veľkolepý príchod na motorkách a premiéra klipu na veľkoplošnej obrazovke. Nasledovala hodina plná poctivého rocku. Baby prekladali vlastné skladby s najväčšími rockovými hitmi a keď už boli všetci vyskákaní, išlo sa krstiť.

Krstný otec albumu Stuck In Rock je Juraj Burian, fenomenálny gitarista a hudobný skladateľ. Poison Candy a Juraj sa poznajú už dlhšie a voľba krstného otca bola preto úplne jasná. Ako dievčatá povedali, chceli niekoho, kto je im blízky a má rád rockovú muziku. Juraj tu bol vždy pre nich, ochotný pomôcť a poradiť. Krstilo sa, ako inak, niečím sladkým a niečím jedovatým a teda jahodovým sirupom a jedom na potkany. Krstný otec Juraj Burian tento rockový album prirovnal k dieťaťu, aké sa nerodí bežne a vyjadril neskrývanú radosť z tohto malého rockového prírastku na slovenskej hudobnej scéne.

Videoklip ku skladbe Charlotte mal pod taktovkou Michal Nemtuda (A-team Production), talentovaný herec a režisér, ktorý má za sebou nejeden špičkový videoklip alebo je známy z filmov Lóve a Bratislavafilm. Hlavnú postavu, neohrabaného IT-čkára, si zahral mladý slovenský herec Tomáš Pokorný, ktorého si môžete pamätať zo seriálu Panelák. Strhujúce 3 minúty a 15 sekúnd sú plné plameňov, energie a pravého rockového nákladu. Poison Candy nezostali svojmu menu nič dlžné. Klip je absolútne jedovatý. Jed menom rock´n´roll totiž otrávil aj hlavného hrdinu a z utiahnutého IT-čkára sa stal chalan, ktorý miluje život a nebojí sa na koncerte odviazať. Nemtuda takto personifikoval Charlotte, zlé dievča o ktorom sa v skladbe spieva, do kapely a rockovej muziky ako takej.

Najbližšie môžete vidieť Poison Candy hrať:
24.5. Bratislava – Bastion pub 
26.5. Trenčín – Letecké múzeum Hangár X
15.6. Námestovo – Festival Rockový záber
15.6. Turčianske Teplice – Motozraz Drienok Mošovce
21.6. Bratislava – Reštaurácia Rančík
22.6. Sereď – Seredský hodový jarmok
28.6. Prešov – Lipany – Festival Pohodička
29.6. Trenčianske Teplice – Dubinka
20.7. Holíč – Cibulafest 2019
26.7. Stupava – Komunal Beer and Music Club
2.8. Ružomberok – Liptovská Osada – Motozraz
3.8. Poprad – Mengusovce – Mengusovské rodeo
10.8. Rimavská Sobota – Obec Babinec – Dni obce
29.8. Skalka pri Kremnici – Majstrovstvá SR CC 2019
6.9. Bratislava – Vrakunské hody

Zdroj: TS