Dievčenská kapela K2 natočila videoklip k novému singlu!

Holky z královehradecké kapely K2 vypustily do světa videoklip k novému singlu s názvem V utajení. Natáčení klipu proběhlo během května v Praze pod dohledem režiséra a zpěváka Michala Skořepy.

„Jsme holky, co se neberou moc vážně, proto je i nová písnička plná nadsázky“ říká kytaristka Klára. Singl V utajení je předzvěstí připravovaného, v pořadí již třetího alba dívčí party K2, na kterém holky pracují s producentem Lukášem Chromkem, který se kromě práce ve studiu věnuje kytaře v kapele Airfare.

K2

Jak už nový singl a klip napovídá, celá budoucí deska, která vyjde k desetiletému výročí kapely, bude stylově trochu jiná než ta předchozí. „Chceme, aby naše nový písničky byly ještě pozitivnější, mladistvější a zábavnější“ naznačuje vizi kapely baskytaristka Míša.

Klip ke zmíněnému songu se natáčel zčásti v prostorách vybydlené továrny Kolbenka a zčásti na Letné. Ve videoklipu se kromě holek předvedli také parkouristi z pražské party In Motion nebo biker Petr Kraus. „Několikrát jsme museli natáčení přesunout nebo přerušit kvůli počasí, které nám nepřálo. Všechny tyhle komplikace ale stály za to a aspoň nebyla nuda“ dodává bubenice Monča.

Více info o kapele najdete na www.kadve.eu a vše, co chystají, sledujte na jejich Facebooku www.facebook.com/k2kadve.

Zdroj: Umělecká agentura RichART