Depeche Mode – Delta Machine party!

Sobota 6. apríla bude patriť všetkým priaznivcom čiernej farby. Nekonečné čakanie na nový album Depeche Mode, ktorý dostal názov Delta Machine je na konci… A to si zaslúži poriadnu Black celebration!

V spolupráci so Sony Music a depechemode.sk prinášane oficiálnu release party pri príležitosti vydania 13-steho štúdiového albumu kapely Depeche Mode.

Hity, rarity, live nahrávky, videoprojekcia, ale aj skutočne exkluzívny hudobný hosť. Po obrovskom úspechu vianočného koncertu Rádia _FM sa v Nu spirit clube naživo predstaví harfista Michal Matejčík, ktorý odohrá viac ako hodinový set skladieb Depeche Mode zahraný na harfe. „Po koncerte pre Rádio _FM dostávam množstvo e-mailov s nadšenými reakciami fanúšikov z celého sveta a záznam videli aj Martin Gore a Alan Wilder. Je to pre mňa obrovská pocta“, prezradil rodák zo Žiliny, ktorý aktuálne žije vo Viedni. To, že Michal Matejčík je špička dokazuje aj koncertné turné, ktoré absolvoval s George Michaelom v rámci Symphonica tour ale aj pozvánka do Basildonu na najväčší zraz Depeche Mode fans vôbec.

Počas noci zaznejú v Nu spirit clube najväčšie hity DM, ale aj rôzne rarity, špeciálne remixy a live nahrávky. Projekcia ponúkne raritné videá a fotografie kapely, ktoré ste ešte nemali možnosť vidieť, ale aj známe videoklipy a live záznamy z rôznych vystúpení. Zároveň album Delta Machine oficiálne pokrstíme. Viac info na www.depechemode.skwww.nuspirit.sk.

Predpredaj vstupeniek je denne v Nu spirit bare na Medenej ulici. Cena vstupeniek v predpredaji je 6 €, na mieste bude 7 €. Prvých 100 ľudí, ktorí si zakúpia vstupenku v predpredaji bude mať garantované miesto na sedenie!

https://www.facebook.com/DEPECHMODESLOVAKIAPARTIES
https://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/events/469766883073142/?fref=ts

Michal Matejčík – Vianočný koncert Rádia _FM
https://www.metoo.sk/fmlive?relacia=michal-matejcik

DEPECHE MODE – DELTA MACHINE
vychádza v Columbia Records/SONY 25.3.2013

Dlho očakávaný 13-ty štúdiový album Depeche Mode – Delta Machine v predaji od: 25.3.2013. Album vychádza v dvoch edíciách – standart a deluxe.

STANDARD:
1. Welcome To My World
2. Angel
3. Heaven
4. Secret To The End
5. My Little Universe
6. Slow
7. Broken
8. The Child Inside
9. Soft Touch / Raw Nerve
10. Should Be Higher
11. Alone
12. Soothe My Soul
13. Goodbye

DELUXE EDITION: (obsahuje CD edíciu Standart + CD 2 a 28-stranový booklet v tvrdom obale)
CD2
1. Long Time Lie
2. Happens All The Time
3. Always
4. All That’s Mine 

DEPECHE MODE – DELTA MACHINE PARTY
(official Slovak release party)

dátum:       6.4.2012 (sobota)
miesto:       Nu Spirit Club, Šafárikovo nám. 7., BA
začiatok:    20:00 (vstup od 19:00)
live:            MICHAL  MATEJČÍK (special DM set on harp)
DJ´s:          Diablo & Krto (electrify your mind)

Zdroj: Organizátor