Deň detí v Tatrách: Zábava s Mariánom Čekovským a bohatý program pre škôlkarov aj školákov

Grand Hotel Kempinski High Tatras sa pri príležitosti Medzinárodného dňa detí premení na kráľovstvo detí a vaše malé princezné a princovia si z víkendu vo Vysokých Tatrách prinesú nezabudnuteľné zážitky.

Doprajte vašim najmenším odmenu pred koncom školského roka. V tatranskom Grand Hoteli Kempinski ich čaká okrem vystúpenia Mariána Čekovského a Mini Talent Show aj bruchovravec Wolfi a vystúpenie Sranda bandy. Pre deti sú pripravené tradičné tvorivé dielne – modrotlač a ľudové hry, ale napríklad aj dobrodružné hľadanie pokladov a ryžovanie minerálov. Pirôžky s odkazom sa naučia pripraviť počas kulinárskeho workshopu a naučia sa aj sušiť bylinky. Počas celého víkendu sa deťom bude venovať aj hotelový maskot Edo, s ktorým si môžu na pamiatku na víkend plný dobrodružstiev urobiť aj fotku.

Bohatý animačný program si môžu od 2. do 4. júna užiť všetci hoteloví hostia. V hoteli si pri tejto príležitosti pripravili víkendový ubytovací balíček s raňajkami v nádhernej Grand Restaurant a so vstupom do ZION SPA LUXURY.

Viac informácií nájdete na stránke https://www.kempinski.com/sk/grand-hotel-high-tatras/prehlad/ponuky/detsky-vikend-s-marianom-cekovskym

Zdroj: TS