Deň Česko-Slovenského priateľstva alebo návrat stratených bratov.

Pozývame Vás na exkluzívnu metalovú akciu, kde sa predstavia skvelí českí bratia The.Switch spolu s RUST 2 DUST a [sic]. The.Switch si v Bratislave zahrajú po 17-tich rokoch ich úspešnej existencie prvý krát. Koncert sa uskutoční  v piatok 30.mája v klube Randal o 20:00.

Legenda českej metal-hc-crossoverovej scény, ktorá funguje už od roku 1997. Za tú dobu The.Switch získali mnoho ocenení, vystúpili ako headliner festivalov alebo ako support veľkých zahraničných hviezd KoRn, Disturbed, Aiden a ďalších. Nahrali 5 úspešných štúdiových albumov a nadchli zástupy priaznivcov a kritikov. Na Bandzone.cz sú najpopulárnejšou kapelou v sekcii rock.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

V roku 2010 vychádza ich „best of“ v netradičnej akustickej podobe. Od roku 2012 doplnil zostavu piaty „multifunkčný“ člen, ktorý má na starosti sprievodné gitary i elektroniku. Na sklonku roku 2013 kapela boduje s novým singlom Tětiva, ktorý svojou surovosťou evokuje návraty k hard corovo melodickým koreňom. Po celú dobu kapela úzko spolupracuje s dvorným textárom Janom Jarešom. Jeho abstraktné temné básne k tvorbe The.Switch neodmysliteľne patria a to už od samého založení kapely.

Skupina RUST 2 DUST, ktorá je sformovaná na troskách populárnej nu-metalovej svorky Rumburax,  patrí k stáliciam slovenskej metalovej scény. Na svojom konte majú minialbum „Dopamine“ a predovšetkým debutové album „Daymare“, plné štruktúrovaného natlakovaného metalu , podporeného skvelými muzikantskými výkonmi a ošetreného produkciou svetového producenta Tue Madsena.

r2d_promo_05

Skupina tento album vydala už v roku 2011, kedy na jeho podporu absolvovala koncerty v Čechách a na Slovensku po boku dánskych machine metalových bohov Mnemic , úžasných Raunchy , amerických hardcore veteránov Pro-Pain alebo sa predstavili v predprograme kontroverzných Lamb Of God . Wacken 2012 bol potom vyvrcholením snaženia a RUST 2 DUST sa predstavili na doskách tohto najväčšieho metalového sviatku. Ohlasy na debutový album sa doniesli až k pozorným ušiam britského vydavateľstva Metalbox Recordings , ktorý prejavil záujem o celosvetové vydanie tohto skvelého albumu. Stalo sa tak na jar 2013. V súčasnosti kapela pracuje na spoločnom projekte s raperom Zverinom.

Bratislavská kapela [sic] vznikla koncom roka 2007 a odvtedy má na konte jedno EP a jeden plnohodnotný album s názvom “Selfsketch”.

sic_promoPHOTO2011

Momentálne dokončujú prácu na svojom druhom dlhohrajúcom albume s názvom “Commotion Pictures”. [sic] hrajú hudbu plnú plných charakteristických dvojhlasov, zaujímavých pasáží, silných refrénov a svojského groovu.

Predpredaj vstupeniek sa začal 5.5.2014 v sieti www.predpredaj.sk. Brána klubu sa otvorí o 19:00.

https://www.facebook.com/events/596699967066491/?ref_newsfeed_story_type=regular
https://bandzone.cz/theswitch?at=info

Zdroj: Organizátor