DeFuckTo vypustia Anděly a Démony, poznáme tracklist a mená hostí!

Dlouhou dobu očekávaná deska od DeFuckTo s názvem „Andělé a Démoni“ vychází už příští týden, konkrétně to bude v sobotu 19. dubna.

Ve stejný den také proběhne křest, který se odehraje ve zlínském klubu Golem. Předprodej CD je od dnešního dne spuštěn na oficiálních stránkách kapely www.defuckto.cz, kde si mimo nového CD můžete pořídit i nové originální trika DFT.

Kromě prvních třech singlů „Andělé a Démoni feat. Kali“, „U mě dobrý“ a „Má to tak být“ nyní DeFuckTo odhalují celý tracklist alba s kompletním seznamem hostů. Na koho se tedy můžeme těšit? Co se týče hudebních podkladů, jak je obvyklé na deskách DFT, většinu jich obstaral Headdy. Mimo něj má na albu svůj beat taky Jeso, Emeres, Billy Hollywood, Peter Pann, ElMurdo a na bonusovém tracku Masif. Kromě hlasů Latea a Headdyho uslyšíš na desce taky Kaliho, zpěvačku Victorii, Davida Steela, Toma Malara a na bonusových tracích navíc Radikala Torulou a kapelu Airfare.

Jistá je taky ta věc, že s klipovou nadílkou k albu DeFuckTo ještě neskončili. Spolu s vydáním alba vyjde i další videoklip, který nemá být podle dostupných informací posledním.

DeFuckTo – Andělé a Démoni (2014) – tracklist:
1. Andělé A Démoni feat. Kali
2. Pevnost
3. Věřím (prod. by Jeso)
4. Miss Your Love feat. Victoria
5. U Mě Dobrý
6. Bomba V Klubu (prod. by Emeres)
7. Můžu Yeahbat (prod. by Billy Hollywood)
8. Jedna Noc (prod. by Peter Pann)
9. Má To Tak Být
10. Svatý Grál feat. David Steel & Tom Malar
11. Message (prod. by ElMurdo)
12. BONUS TRACK 1: Radikal – Gilotina feat. Torula & DeFuckTo (prod. by Masif)
13. BONUS TRACK 2: Airfare & DeFuckTo – Hands Up

https://www.facebook.com/DFTcrew

DFT A&D cover final sml

Zdroj: DeFuckTo