De Zrechts pokřtí v pražském Rock Café desku CESTA!

Scéna je registruje pěkných pár let, i když nikdy netáhli hlavním proudem. De Zrechts si jedou svůj styl a jejich poslední deska Cesta je toho důkazem. V lednu se chystají navštívit Stověžatou, kde se bude tato deska křtít. Za výrazné podpory různých hostů. Pojďme se podívat na detaily.

Pražský klub Rock Café je důvěrně známým místem, kde se pravidelně fans kvalitního hip hopu sejdou. Jestli jsou to zahraniční hvězdy, nebo lokální jména, Rock Café nabízí vždy zajímavý program. Jinak tomu nebude ani v rámci křestu nové placky Zrechtů. Cesta je koncepčním albemO kvalitě projektu vypovídá i fakt, že si distribuci na svá ramena vzalo vydavatelství TYNIKDY. Pánové v nejlepších letech nevezou jen nový hudební materiál, ale i velké klasiky, které ani po letech nezapadaly prachem. Záda jim bude krýt ostřílený veterán DJ Flux, který je taky autorem všech scratches na nové desce De Zrechts.

Budějovickým jménům však není konec. Další legendární jméno z tohoto kraje, Regie. Letos vydal velice kvalitní desku Kontrast, kterou představí v rámci své show s DJem Adiem. Regie veze originální směsici komplexních flows a vyzrálých textů, které klade na hutné, boombapové podmazy. A celou akci otevře trutnovský raper Austy, který finišuje svou novou desku, kterou v rámci show poprvé představí živě.

A organizátoři slibují v rámci křestu i několik speciálních hostů, kteří budou odhaleni postupně v rámci FB eventu. Takže kontroluj, co se bude dít pravidelně, ať ti nic neuteče! Do hry se dostane i soutěž o několik lupenů, ale na to si budete ještě muset počkat. Zatím běží předprodeje v síti GoOut.cz a nebo přímo v pokladně Rock Café.

Akce: De Zrechts + DJ Flux / Křest desky Cesta
Klub: Rock Café, Národní třída 20, Praha 1
Datum: 27.1.2018 / open 21:00
Vstupenky: předprodej v pokladně Rock Café nebo na GoOut.cz – 150 kč + poplatky
Na místě: 190 kč
FB Event: https://www.facebook.com/events/561613577519111/

Zdroj: TS