David Stypka získal cenu Anděl v kategórii Sólový interpret a vydáva singel Kříž!

Pre Davida Stypku a jeho kapelu Bandjeez bol uplynulý rok veľmi dôležitý a intenzívny. Vydali poslucháčmi aj kritikmi nadšene prijatý album Neboj a po singloch Vrány taky a Jericho prišiel hit – duet s Ewou Farnou Dobré ráno, milá. Okamžite sa stal senzáciou českého aj slovenského  éteru.

V susednom Česku sa dokonca umiestnil na štvrtom mieste v TOP 100 rádiovej hitparády IFPI a na YouTube získal takmer 3 milióny videní.

Popularitu Davida Stypku potvrdilo i prvé miesto v kategórii Objav roka v ankete Žebřík a Akademie hudby Davidovi včera odovzdala sošku Anděla v kategórii Sólový interpret.

„Muzika pre mňa nie je pretekanie ani súťaž. Ale je nabíjajúce, keď si vašu prácu všimne odborná verejnosť. Ceny si naozaj vážim a prijímam ich s pokorou a radosťou. Som rád, že toto ocenenie dostávame prevažne ako kapela. Je medzi nami ta správna chémia, ktorá funguje a baví nie len, ale aj ľudí okolo nás. Bez každého jedného člena Bandjeez by naša hudba znela úplne inak,“ komentuje David.

David Stypka aktuálne prichádza už so štvrtým singlom Kříž. Jedná sa o jednu z najsilnejších a najviac oceňovaných skladieb z albumu Neboj.

David Stypka – Kříž

https://www.davidstypka.cz

https://www.facebook.com/bandjeez

Zdroj: TS