David Koller vs. Agon Orchestra!

Po vypredanej sérii koncertov v minulom roku v Česku navštívi David Koller spoločne s Agon Orchestra aj Bratislavu. Slovenskému publiku sa predstaví 13. apríla 2013 na jedinom koncerte v bratislavskej Aegon aréne NTC.

Fanúšikov čaká lahôdka, ktorá sa pripravovala niekoľko rokov. Bude to naozaj unikátny prierez doterajšou hudobnou kariérou Davida Kollera, kde zaznejú skladby zo sólových albumov aj z obdobia so skupinou Lucie. David naplno predvedie svoj talent nielen pred mikrofónom ale aj s gitarou a za bicími. Na koncerte budete môcť počuť aj 30-členný Agon Orchestra pod vedením Petra Kofroňa. Výnimočné spojenie vážnej a rockovej hudby sa nevidí každý deň, preto by si ho žiadny fanúšik nemal nechať ujsť.

Český rockový spevák, skladateľ a bubeník sa najviac preslávil ako líder rockovej skupiny Lucie, v ktorej pôsobil od roku 1987 do roku 2005, kedy skupina ohlásila koniec. Skladal hudbu k filmom, v niekoľkých i sám účinkoval. Počas svojej sólovej kariéry vydal tri albumy, z toho posledný s názvom „Teď a tady“ vyšiel v roku 2010.

Taktiež spolupracoval s mnohými poprednými českými a slovenskými umelcami ako Miro Žbirka, Lucie Bílá, Richard Muller, Pražský Výběr, Pavol Habera či Helena Vondráčková…

DAVID KOLLER vs. AGON ORCHESTRA
13.4.2013 o 20:00, AEGON Aréna NTC, Bratislava

Predpredaj v sieti Ticketportal.sk

Zdroj: VAGABOOND s.r.o