David Koller vs. Agon Orchestra!

Po vypredanej sérii koncertov v minulom roku v Česku navštívi David Koller spoločne s Agon Orchestra aj Bratislavu. Slovenskému publiku sa predstaví 13. apríla 2013 na jedinom koncerte v bratislavskej Aegon aréne NTC. Fanúšikov čaká lahôdka, ktorá sa pripravovala niekoľko rokov.

Bude to naozaj unikátny prierez doterajšou hudobnou kariérou Davida Kollera, kde zaznejú skladby zo sólových albumov aj z obdobia so skupinou Lucie. David naplno predvedie svoj talent nielen pred mikrofónom ale aj s gitarou a za bicími. Na koncerte budete môcť počuť aj 30-členný Agon Orchestra pod vedením Petra Kofroňa.

Špeciálnym hosťom bude hudobníčka Lenka Dusilová. Česká speváčka, ktorá začala hudobnú kariéru vo svojich desiatich rokoch a  spolupracovala s kapelami ako Lucie, Čechomor či Miro Žbirka. Počas svojho pôsobenia v kapele aj na sólovej dráhe mnohokrát získala hudobné ocenenie Anděl a veľkú popularitu u poslucháčov.

Predskokanom bude  mladý a talentovaný huslista Filip Jančík. Husľový virtuóz a producent, ktorý žije a pôsobí prevažne vo Viedni, pochádza z Popradu a husliam sa venuje od svojich šiestich rokov. Na konte už má spolupráce s poprednými slovenskými umelcami a vystupuje s profesionálnymi hudobníkmi. Pre jedinečný zážitok so sebou privedie aj husľový sextet Viedenskej filharmónie!

Spojiť rockovú a vážnu hudbu nie je ľahký oriešok, a preto by ste si  túto výnimočnú udalosť od agentúry VAGABOOND určite nemali nechať ujsť.

Zdroj: VAGABOOND