David Guetta: Zmena ceny vstupeniek VIP a GOLD v predaji!

Pouze do konce října mùžete zakoupit nejvýhodnìjší vstupenky na brnìnské vystoupení DAVIDA GUETTY, které probìhne 16. prosince v pavilonu P. Aktuální cena 895,- se od 1. listopadu zvyšuje na 995,-. Od listopadu zakoupíte také kategorie vstupenek VIP a GOLD ALL INCLUSIVE. Obì kategorie jsou v prodeji ve velmi omezeném počtu a vzhledem k umístìní a velikosti teras nebude možné počet vstupenek po vyprodání navyšovat.


VIP: 1950,- Kč – Vstupenka zahrnuje vlastní vstup do haly s rychlým odbavením, vlastní bezplatnou šatnu a vstup na vyhrazenou VIP terasu s vlastním VIP barem – vyvýšená VIP terasa je umístìna naproti hlavnímu podiu. Majitelé VIP vstupenek mají k dispozici vlastní WC s obsluhou.

GOLD ALL INCLUSIVE: 2850,- Kč – Vstupenka zahrnuje vlastní vstup do haly, vlastní bezplatnou šatnu, vstup na vyhrazenou GOLD terasu s vlastním GOLD barem a neomezenou konzumaci alko/nealko nápojù. Vyvýšená GOLD terasa je umístìna v prostoru tìsné blízkosti hlavního podia. Majitelé GOLD vstupenek mají umožnìn vstup i do VIP prostor a k dispozici vlastní WC s obsluhou ve VIP sektoru.

David Guetta

Zdroj: Live61
Publikoval: Redakcia GREGI.NET