David Guetta: Line up!

Brnìnské vystoupení Davida Guetty se blíží každým dnem. Je tedy nejvyšší čas nejen zakoupit vstupenky, pro které platí do konce mìsíce o 200,- výhodnìjší cena než v prosinci, ale také vás seznámit s kompletním line-upem. Už teď je tedy jasné, že vystoupení Davida Guetty bude trvat minimálnì 2,5 hodiny!

K již dříve potvrzenému francouzskému DJi a producentovi Arno Costovi a krásce z Ibizy Sarah Main přibyla dvì další dùležitá jména, která určitì uspokojí nejen domácí fanoušky, ale také naše sousedy na Slovensku, kteří to mají do Brna opravdu kousek. Devítihodinovou party totiž odstartuje Tomáš Haverlík, který stabilnì patří k tìm nejlepším „progressive“ DJùm na Slovensku. Závìrečné slovo si pak vezme Michal Poliak, který poslední dobou stále častìji dokazuje, že i on patří ke svìtové housové špičce. Po červnovém vystoupení s Tiëstem ho na stejném místì čeká David Guetta.

V nabídce vstupenek jsou také kategorie VIP a GOLD ALL INCLUSIVE. Podrobný popis vstupenek najdete na www.david-guetta.cz nebo v předprodejní síti www.ticketpro.cz.


Kompletní line up:
20:00 – 21:30 Tomáš Haverlík /SK/
21:30 – 23:00 Sarah Main
23:00 – 00:30 Arno Cost
00:30 – 03:00 DAVID GUETTA
03:00 – 05:00 Michal Poliak /CZ/

David Guetta

Zdroj: Live61
Publikoval: Redakcia GREGI.NET