DATSIK, Counterstrike a Wildchild sa stretnú v Bratislave!

Datsik je jeden z najväčších pojmov svetovej dubstepovej scény, rodák z Kanady momentálne produkuje v Kalifornii, šéfuje labelu Firepower records a vypredáva tisícové haly, štadióny a top svetové kluby.

V rámci krátkeho európskeho turné sa zastaví na Slovensku a prinesie jedinečnú show. Stretnú sa tu aj fanúšikovia z Čiech, Rakúska, Maďarska a Poľska kedže Datsik tieto krajiny nenavštívi. Buďme pripravení na niečo veľmi špeciálne a bláznivé!

Spolu s Datsikom pricestuje jeden z najtvrdších dubstep-dnb producentov súčasnosti Counterstrike. Juhoafrické producentské duo, ktoré nedávno vydalo nadupané Fire EP, šéfuje aj labelu Algorythm. Nemecký showman Wildchild a taliansky producent Young Mush sú zárukou dychberúcej show pred hlavným hosťom večera!  Kvalitný support zabezpečia aktívni producenti a dji Jazzcause, Komander Ground, Fatsound, Winside, víťaz dj contestu a ďalší.

Prvých 100 lístkov sa predalo za necelé 3 dni a druhá edícia po 15 eur je k dispozícii na www.nudance.sk. Lístky sú taktiež v sieti Ticketportal.

Facebook udalosť: https://www.facebook.com/events/423560211065587

D A T S I K
https://www.facebook.com/djdatsik
https://soundcloud.com/datsik

COUNTERSTRIKE /JAR
https://www.facebook.com/CounterstrikeDNB
https://soundcloud.com/counterstrike

WILDCHILD /US/GER
https://tinyurl.com/bxkleds

Zdroj: Nudance