Darktide Night Week Edition 001 už čoskoro!

24.4.2013 je presne ten deň ! …. Ten deň D kedy by si si mal povedať, že si človek a konečne si zaslúžiš poriadne sa uvoľniť a vyresetovať si hlavu. Už bolo dosť mordovania sa nad prácou, knihami a prispôsobovania sa spoločnosti. Konečne máš šancu spraviť niečo pre seba a svoju dušu, veď aj ty si len človek.

Zober svoju partiu a príď si užiť atmosféru ktorá tu ešte nebola! Osláv svoje narodeniny alebo meniny v kruhu svojich známych, pretože všetci oslávenci majú vstup zdarma a do 23 hodiny  je vlez iba 2 eura ! Tvoju atmosféru ti bude spíjemňovať kvalitná hudba v podaní kvalitných členov  z DARKTIDE RECORDINS LTD.

Hlavným predstaviteľom tohto večera bude umelec menom PHENTIX ktorý k nám pricestuje priamo z rakúzskeho linzu. Predstaví nám svoju tvorbu ktorú podpísal na nejednej dobrej značke.

[soundcloud url=“https://soundcloud.com/phentix/im3-death-valley-phentix-remix“]

Ďalším a zároveň tým najdôležitejším kameňom celej tejto myšlienky je svojský a jedinečný iM3 v jeho sete nájdete šmakulády všetkého druhu a typu od deepu, neura, až po rôzne tanečné experimenty.

[soundcloud url=“https://soundcloud.com/imfreemusic/im3-death-valley-phentix-remix“]

LS3KE nám príde ukázať ako sa skutočne čaruje za mixáznim pultom, jeho sety a výber trackov je čoraz  väčším zážitkom ale to už necháme na tvojom vlastnom presvedčení!

[soundcloud url=“https://soundcloud.com/ls3ke/from-beat-2-deep-vol-4″]

A túto trojicu príde doplniť mladý 17 ročný člen N2K crew  z Bratislavy ILLMUNDIE ktorý nám doštartuje tento skvelý žúr.

Zdroj: Darktide