Ďalšia “bondovka” je na svete!

Tentokrát za ňou stojí česko – slovenská dvojica – speváčka Lenka Novotná z Českých Budejovíc a slovenský hudobník a producent Juraj Holoda z Trenčína. Vrámci ich hudobného projektu Colorful People vydávajú pilotný singel Footsteps k debutovému albumu “2O2O”.

Dňa 5. Augusta 2020 vydávajú Colorful People svoj debutový singel Footsteps, ktorého videoklip si sami pripravili, zrežírovali, aj si v ňom zahrali. Celé to zrealizovali za pomoci jedného kameramana – Róberta Bonka.

Dej stvárňuje súboj medzi rozumom a srdcom – dvomi odlišnými svetmi vo vnútri každého z nás. Svojou tajomnou atmosférou a veľkolepým nástrojovým obsadením pripomína jednu z filmových “bondoviek”.

Napísala ju česká speváčka, songwriterka a hudobníčka Lenka Novotná (@Lena Nova Music) v spolupráci so slovenským multiinštrumentalistom, skladateľom a producentom Jurajom Holodom (@y.o.u.r.a.i) a rakúskou textárkou Lex Hefner.

Odo dňa 12.8.2020 bude singel dostupný aj na všetkých známych streamovacích službách ako Spotify, iTunes, Apple Music, Deezer a ďalších.

Na jeseň 2020 sa môžete tešiť na ich pestrofarebný debutový album “2O2O”, ktorý vás prekvapí svojou nevšednou kombináciou popu a  soulu s prvkami funku, reggae, electro, drum&bass a alternatívnou hudbou.

Link na youtube: https://youtu.be/jELLVa1_36c
Pre save link na Spotify: https://distrokid.com/hyperfollow/colorfulpeople/footsteps

O natáčaní

“Napriek vládnym obmedzeniam kvôli korona kríze, ktoré nás na pár mesiacov rozdelili, sme sa hned po otvorení hraníc znovu pustili do práce. Zhodli sme sa na tom, že videoklip k tomuto singlu budeme natáčať na českej Šumave, kde som prežila veľký kus svojho detstva, v prostredí nádherných smrekových lesov, ktoré perfektne vystihujú tajomnú atmosféru celého príbehu. Ten je o úteku z rozumom vytvorenej bubliny strachu k svojmu bojovnému a odvážnemu ja.” uviedla speváčka Lena Nova (Lenka Novotná).

O autoroch

Lenka s Jurajom sa zoznámili v roku 2008 počas štúdií na Kozervatóriu Jaroslava Ježka v Prahe. Hneď po štúdiu v “stovežatej” pokračovali na hudobnom inštitúte v hlavnom meste Brazílie – Brasília. Od tej doby koncertovali a precestovali s hudbou kus sveta (Južná a Severná Amerika, Európa, Afrika, Ázia). Spolupracovali napr. s kapelou Support Lesbiens, českou rockovou legendou Petrom Jandom vrámci koncertu v americkom Bostone, ako sólisti s Juhočeskou Filharmóniou, s americkou broadway star Moya Angela, českou speváčkou Elis Mraz, slovenskými umelcami ako Marcel Palonder, Juraj Griglák, Martin Valihora, Eugen Vizvári, Michal Bugala, Peter Cmorík, Martin Gašpar a ďaľšími…

Web: https://www.colorfulpeoplemusic.com/
Facebook: https://www.facebook.com/colorfulpeoplemusic
Instagram: https://www.instagram.com/colorfulpeoplemusic
Youtube kanál: https://www.youtube.com/user/coloredpeoplemusic

Zdroj: TS