CROSSBAND PRVNÍ VIDEOKLIP Z NORMÁLNÍ DESKY!

Crossband, snad jediná tuzemská kapela, která se dá díky svému pestrému rozsahu označit napříč všemi žánry: od rockové, popové až po folkovou kapelu, vypustila svůj nový videoklip!

Svého filmového ztvárnění se dočkala píseň Budeš první z nového alba Normální deska, kterou kapela vydala v dubnu tohoto roku. Po úspěšném singlu Rozhodčí, který se dlouhou dobu držel mezi první stovkou nejhranějších českých písní vydává Crossband další pecku.

Název skladby “Budeš první” na první dobrou evokuje první lásky, kdo se zaposlouchá do vystavěného textu, pochopí, že je řeč o lásce mnohem vyzrálejší, o lásce možná až osudové. O lásce, která není chvilkovým poblouzněním, ale výsledkem vztahu, na kterém oba aktéři upřímně a oddaně pracují uvedl Jarda Kříž, zpěvák kapely Crossband

Koncepční album pod názvem Normální deska poukazuje na dnešní environmentální problémy společnosti a přivádí posluchače k zamyšlení nad skutečnou definicí „normálnosti“ až po hluboké kořeny lidskosti. K čemuž tematicky odpovídají i názvy písní Budeš první, Samozřejmosti, Přání, Přebytek dostatku, Rozmarná a Pohled.

www.crossband.cz

Zdroj: Martina Jablanovská