Craggy Collyde – nové video I Don’t Think About It

Videoklip k druhému singlu z albumu “The House Next Door” od kapely Craggy Collyde je na svete. Singel predstaví aj na koncertoch v Brezne a Bratislave.

Druhým singlom z prvého dlhohrajúceho albumu kapely “The House Next Door” je pesnička s názvom “I Don’t Think About It”. Videoklip je akousi kolážou záberov z koncertov za posledné dva roky a je poctou všetkým priateľom a priateľkám kapely. Od piatku, 1.decembra, je video dostupné na odkaze: https://www.youtube.com/watch?v=PRMpiuH9WT4

Materiál z albumu “The House Next Door” kapela predstaví tento rok ešte na dvoch koncertoch – v Brezne v legendárnom alternatívnom klube Bombura (sobota 2.12.) a v Bratislave v nemenej legendárnom Randale (piatok 15.12.). Tu sa Craggy Collyde predstavia ako predskokani nórskej hardrockovej kapely The Carburators.

“V klube Bombura budeme hrať s našou spriatelenou kapelou Jablko noci, ktorej členovia tak ako ja pochádzajú zo Záhoria,” hovorí bubenička kapely Veronika. “Keďže pôjde o alternatívnejší koncert, pripravili sme si pre túto príležitosť špeciálny set obohatený o alternatívnejšie pesničky, ktoré zvyčajne na koncertoch nehrávame, ako napríklad Where the Hope Lies alebo In the Shade of the Wild Oak Tree ešte z predchádzajúceho EP z roku 2020. V klube Randal zahráme naopak poriadne rock’n’rollový set.”

Album “The House Next Door” kapela vydala tento rok v septembri v rakúskom vydavateľstve Mai Lei Bel na oranžovom vinyle. Album je dostupný na koncertoch priamo od kapely alebo prostredníctvom vydavateľstva na Bandcampe a jeho webstránke www.maileibel.com.

Zdroj: TS