Contrast – Outlook Festival Official Vienna Launch Party 2018

Od roku 2013 sa vo Viedni konajú oslavy na počesť legendárneho Outlook festivalu formou párty, konkrétne Outlook Festival Launch Party, ktorá sa tentokrát odohrá vo viedenskom klube <>< Grelle Forelle, už tento piatok 25. mája 2018.

Ako headliner sa nám predstavia skvelí Ivy Lab, ktorí budú prvýkrát hosťami v Grell Forelle, kde predstavia svoj nový album ‚Death Don’t Always Taste Good‘, aj staršie EP 20/20 LDN. Okrem nich sa predstaví Signal – mladý talent z Holandska, ktorý v poslednej dobe vydal mnoho nových releasov, publikoval jednu hitovicu za druhou, a vie, ako rozhýbať dav. Samozrejme, Phentix nemôže v takejto zostave chýbať, preto ho chalani z Rakúska pozvali do Grell Forelle na oslavu Outlook festivalu, a aby si mohol zahrať na najlepšom soundsystéme vo Viedni. Ak hľadáte detskú párty, musíte sa pozrieť inam, toto bude o kvalite.

Vstupenky: https://www.eventbrite.com/e/contrast-outlook-festival-official-vienna-launch-party-2018-w-ivy-lab-signal-phentix-tickets-45054802126?aff=bitly

Zdroj: TS