Co pro Vás chystáme na Apokalypse 42?

Přípravy na podzimní Apokalypsu vrcholí a my Vás informujeme o novinkách a zdokonalení této akce. Pokud máte další nápady, jak udělat Apokalypsu ještě zábavnější a pohodlnější, přidávejte své postřehy do komentářů, děkujeme!

Místo konání

Zvažovali jsme jiné místo konání, než je zrekonstruované Bobycentrum, nicméně ze všech kladů a záporů, nám tento prostor svojí atmosférou a vybavením vychází nejlépe. Myslíme, že při zdokonalení služeb na Apokalypse, tento prostor nemá pro náš projekt konkurenci.

Občerstvení / jídlo

V současné době máme potvrzeny 2 dodavatele teplých a studených pokrmů. Stánky budou umístěny v levé a pravé zimní zahradě, přímo před vchodem do  hlavní Laser Show Hall. Také budou zajištěny studené bagety a další pokrmy bez tepelného zpracování přímo na barech.

La Grotta stage

Již několikrát jsme od Vás dostali impuls, že ozvučení na druhém pódiu není optimální. Oslovili jsme renovovanou společnost, která se zabývá akustikou a bylo nám sděleno, že tyto potíže nejsou o kvalitě ozvučení a výkonu, ale o složitosti a členitosti prostor La Grotta. V současné době se řeší nastavení a rozmístění zvukového aparátu L’acoustic. Současně řešíme dekorace a umístění menšího pódia před základní pódium – pro plánovaný live/act. Bylo by to vůbec poprvé, co by toto live-ko bylo prezentováno přímo mezi fanoušky, na tanečním parketě a věříme, že to bude doslova pastva pro oči a uši. 

Café de Paris stage

Jak jsme již dříve avizovali, třetí pódium dostane rovnou 2 zahraniční umělce. Jedním bude holandská Miss Melera a druhým veterán a legenda světového clubbingu, kterého Vám odtajníme spolu s celým obsazením Apokalypsy.

Laser Show Hall stage

V současné době jsme ve finální části dokončení bookingu celého hlavního pódia. Napovíme snad, že se bude jednat o nejnáročnější a nejdražší účast za celou historii akce Apokalypsa, od roku 1999. Snad jen zajímavostí je, že jeden z headlinerů bude na Apokalypsu cestovat 16 hodin letadlem a samotné cestovní náklady jsou vyšší, než celý honorář “běžného” zahraničního umělce.

Nahrávání setů z Apokalypsy

Velmi často se nás po akci dotazujete, zda jsou nahrané záznamy setů z proběhnutých Apokalyps. My jako pořadatele nesmíme nahrávat tyto sety a dále je šířit, jelikož tím porušujeme autorský zákon a následně jsme za něj zodpovědní – OSA. Bohužel, rádi bychom Vám tuto službu poskytovali, ale to bychom museli mít povolení od všech autorů tracků zařazených do všech setů, tyto skladby nahlásit k použití a následně z každého tracku platit poplatky autorům. V praxi by to znamenalo několik set tisíc korun na poplatcích. Varianta obcházení zákonů, tzv. “na černo” nahrát set a pustit na internet, je pro nás nepřípustná.

Kdy se spustí předprodej

V průběhu měsíce se oficiálně spustí předprodej, a to exkluzivně v síti Ticketpro. Vstupné bude začínat na 499,- / 18,90 EUR, avšak tato startovací vlna nikdy nevydrží déle, než několik dnů. Proto sledujte náš profil https://www.facebook.com/ApokalypsaOfficial/

APOKALYPSA42

Zdroj: II&ME