Citadela with Carl Cox: Kompletný line up.

11. října brněnské Bobycentrum a akce Citadela přivítá osobnost, která představuje synonymum pro zábavné techno od Ibizy až po Tokio, legenda tvořící dějiny taneční hudby. Exkluzivní host – CARL COX! Velikán tělem i duší se do Brna vrací více jak po devíti letech, kdy vyprodal pavilon Z s kapacitou 14 000 lidí.

Samozřejmostí je i precizně složený support hlavní hvězdy, v čele s oblíbencem Carla Coxe – Jonem Rundellem, který stál u zrodu novodobé éry labelu Intec.  Díky své píli a talentu začal s nakažlivě groovy deskami obrážet ty nejlepší světové kluby a dostal se i do hledáčku labelů jako jsou Pornographic nebo MB Elektronics. Roku 2011 okupoval po celých šest týdnů špičku Beatport chart s trackem Knick Knack. Rundellova nadání si všimli i titáni Moby, Paul van Dyk a Fatboy Slim, kteří mu nabídli spolupráci na remixech a není proto divu, že pravidelně hrává v klubu Space na Ibize, stejně tak jako v rezidentním podniku The End v Londýně.

Po boku majitele nejznámější mezery mezi zuby na světě nesmí chybět ani královna českého Djingu a jeho dlouholetá kamarádka, která to v zahraniční dotáhla nejdál ze všech tuzemských Djs – Lucca! Dalším trumfem bude česko-anglický housový kabrňák, který již od 90. let formuje českou housovou scénu. Pokaždé když se za mixákem rozsvítí jeho partybrýle dává publiku tušit, že mejdan se rozjíždí na plné obrátky – Chris Sadler.

Zaslouženou posilou je i metropolitní DJ Subgate, který nadchnul a rozpumpoval uplynulý díl Citadely a přesvědčil nás o svém originálním feelingu pro hudbu.

Na hlavním pódiu se taktéž představí jeho stájový kolega z klubu Radost FX – Wilda a šanci ukázat se před tancechtivým publikem zužitkují talentovaní tech-minimaloví borci JB & Flesh, kteří jsou od začátku roku 2013 novými rezidenty party Minimal people. Kluby jako Radost FX či Roxy jim není cizí, a proto je na čase, dát jim šanci předvést své umění v záři pořádných reflektorů a mohutného soundsystému na akci Citadela.

Po několikaleté rodičovské pauze se na prknech Bobycentra představí také patronka akcí Citadela a Apokalypsa Misa Salacova! Láska k hudbě ji neopustila ani jakožto matku dvou synů, a proto znovu doplňuje svou hudební sbírku a čerpá inspiraci pro nadcházející comeback.

Tradiční a oblíbená druhá stage Bobycentra se v noci na dvanáctý říjen promění v kryptu, jejíž prostory rozezní tech-trancové a progressive vibrace v podání osvědčených i nových talentů z Moravy.

Ústřední dvojicí bude osvědčená brněnská trancová jednička Stepan Bruck ve společném setu s Vyrysem. Dále se představí resident projektu Euphoria Najgecc a.k.a.. Marek Najgebaur a otec mejdanů s názvem Rush Hour – Phil Albedo, jenž se neustále snaží oživit moravskou klubovou scénu zajímavými zahraničními hosty.

Z tvrdšího soudku se pak můžete těšit na dalšího činorodého matadora, jehož jméno je známé především v souvislosti s vyhlášenými večírky Lesního lidu či party Imaginarium – Navr aka Rvan. Sestavu druhé stage pak doplní Djové Arti a James Haste vs. Adam Suizo.

Trvalo nám více jak šest let, než se nám podařilo Carla Coxe zabookovat, z toho důvodu je i pro nás následující díl Citadely velmi exkluzivní, což se projeví během příprav i na samotné akci. Máte se na co těšit!

Děti mají Ježíška. Buddhisté mají Buddhu. My máme Carla Coxe!

Vstupenky seženete v síti Ticketpro a to v následujících vlnách:
STANDARD první vlna | 490 Kč (vyprodáno)
STANDARD druhá vlna | 590 Kč (vyprodáno)
STANDARD třetí vlna | 690 Kč (do vyprodáni)
VIP | 990 Kč
VIP DELUXE | 2490 Kč

Pokud si chcete užít tuto ojedinělou akci z pohledu VIP návštěvníka, je vám k dispozici zakoupení vstupenky v hodnotě 999 Kč, avšak vzhledem k pohodlnosti této sorty návštěvníků je maximální počet VIP vstupenek stanoven na „vyvolených“ 100 kusů.

Výhody VIP zóny:
– bary s VIP servisem a party cateringem
– vlastní terasa s výhledem na hlavní stage (omezeno na 150 lidí včetně VIP GOLD)
– soukromé a hlídané toalety
– oddělený vchod hlavním vstupem Bobycentra

Pro všechny, kteří již nyní vědí, že si chtějí party užít na 1000% a přitom se po skončení akce nedivit nad útratou na barech, a kteří chtějí mít party vyloženě “TOP” a neohlížet se na své finanční možnosti, nabízíme k zakoupení 50 ks VIP GOLD vstupenek, které zahrnují:

– neomezená konzumace ALKO / NEALKO nápojů kompletního sortimentu na obou pódiích od 18:00 do 06:00
– vlastní terasa s výhledem na hlavní stage (omezeno na 50 lidí)
– můžete navštěvovat také VIP sektor
– soukromé a hlídané toalety
– separátní vchod z parkoviště přímo na hlavní podium (z boku Bobycentra)
– zdarma šatna
– ovocný bar zdarma
– catering bar zdarma

MAIN STAGE
♫ CARL COX
♫ JON RUNDELL
♫ LUCCA
♫ SUBGATE
♫ CHRIS SADLER
♫ MISA SALACOVA
♫ JB & FLESH
♫ WILDA

SECOND STAGE
♫ STEPAN BRUCK & VYRYS
♫ PHIL ALBEDO
♫ NAJGECC
♫ NAVR aka RVAN
♫ ARTI
♫ JAMES HASTE vs ADAM SUIZO

EXKLUZIVNÍ PŘEDPRODEJ : https://www.ticketpro.cz/jnp/hudba/tanecni-elektronicka-hudba/1060054-citadela-2013.html
FCB UDÁLOST https://www.facebook.com/events/413202028776387/?fref=ts
WEB www.citadela.info

Zdroj: Citadela