Citadela Cube Game: Vizualizácia!

Přinášíme základní ukázky hlavního pódia – první velkou změnou prostor Bobycentra bude, že vystupující DJ/Live Act nebude „zastrčen“ do pódia Laseshow hall, ale jeho vystoupení budete moci sledovat z bezprostřední blízkosti, tedy pódium bude vsunuto mezi návštěvníky.

Jak je z vizualizací patrné, budou 2 DJ/LiveAct pracoviště, a mezi nimi vyjížděcí riser, kde bude mít svojí techniku nachystanou hlavní LIVE ACT Anthony Rother (a po jeho vystoupení riser zase zajede). Velký důraz klademe na kvalitní ozvučení, tedy main stage bude pod „palbou“ značky L’acoustics a zvukového systému K1 (znáte např. z Apokalypsy Mayan Code) druhé pódium stejné značky a zvukového systému V-DOSC (znáte z Apokalypsy 10 years Anniversary).

Záda vystupujících bude „krýt“ přes celou šíři a výšku původního pódia Bobycentra LED technologie pro multimediální videoprojekci. Součástí main floor samozřejmě budou efektivní světla. Více na akci! Kdo nemá vstupenku, příjde o mimořádnou hudební orgii, za účasti světových klenotů a aktuálních djů, hrající sound roku 2013! Citadela Cube Game se blíží!

Zdroj: Citadela